ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Γιατί η Γιολάντα Χαντίντ δεν άφησε τη Τζίτζι και τη Μπέλα να γίνουν μοντέλα πριν τα 18 τους;



Το 1979, όταν ένα μοντέλο ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του στην επίδειξη μόδας του Ολλανδού σχεδιαστή Φρανς Μόλεναρ, ο τελευταίος ζήτησε από την Γιολάντα Βαν Ντεν Χέρικ να καλύψει την κενή θέση στην πασαρέλα.

Το τυχαίο αυτό γεγονός έγινε η αφορμή να ξεκινήσει μία μεγάλη καριέρα για την Γιολάντα στον χώρο του μόντελινγκ. Υπέγραψε αμέσως με το πρακτορείο Ford Models και για 15 χρόνια περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες στο Μιλάνο, στο Παρίσι , στο Σίντνεϊ, στο Τόκυο, στο Κέιπ Τάουν, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στο Αμβούργο. Το 1994 εγκατέλειψε την καριέρα της με σκοπό να αφοσιωθεί στην οικογένειά της με τον Μοχάμεντ Χαντίντ.





Είκοσι τρία χρόνια μετά, οι απόγονοι του -πρώην- ζεύγους Τζίτζι, Μπέλα και Άνγουαρ αποτελούν μία «απειλητική αδελφική τριάδα» στον χώρο των supermodels και ζουν το αμερικανικό όνειρο στο έπακρο. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης όμως είναι πως και τα τρία αδέλφια φαίνονται πολύ ευγενικά, με αρχές και παρά τον χώρο στον οποίο βρίσκονται, πολύ φυσιολογικά. Μήπως πίσω από αυτό κρύβεται μία πολύ καλή μητέρα;

Η απάντηση είναι ναι, αφού η Γιολάντα Φόστερ -όνομα το οποίο κράτησε ύστερα από τον γάμο της με τον Ντέιβιντ Φόστερ- μεγάλωσε τα παιδιά της με κύριο στόχο της να ζήσουν την παιδική και εφηβική τους ηλικία ανέμελα χωρίς να έχουν στραμμένη πάνω τους την προσοχή και τα φώτα της δημοσιότητας. Και συνεχίζει να αποδεικνύει τη μοναδικότητα του χαρακτήρα της που σπάνια συναντάται στη showbiz.




«Δεν τους επέτρεψα ποτέ να δουλέψουν ως μοντέλα πριν τα 18 τους. Δεν ήθελα κανένας να τους ασκήσει κριτική για την εμφάνισή τους. Ήθελα να αισθάνονται και να παραμείνουν οι αυθεντικοί άνθρωποι που ήταν από μικροί και νομίζω πως αυτό τους έκανε πολύ πιο δυνατούς.»

Επιπλέον, αντί να επαινεί συνεχώς τη Τζίτζι και τη Μπέλα για την μοναδική ομορφιά τους, η Γιολάντα έκανε τις κόρες της να επικεντρωθούν περισσότερο στην αυτοεκτίμησή τους και στη συμπεριφορά τους απέναντι στους συνανθρώπους. «Έλεγα πάντα στα κορίτσια πως υπάρχουν χιλιάδες ακόμη κοπέλες που είναι πιο όμορφες από αυτές. Εκείνες όμως είχαν σπάνιο χαρακτήρα και τις ωθούσα να ξεχωρίσουν από το πλήθος για να γίνουν πρότυπα συμπεριφοράς. Ξέρουν να είναι πάντα στην ώρα τους, αντιμετωπίζουν με ευγένεια όλο τον κόσμο. Τους φωτιστές, τις μακιγιέζ, τις καθαρίστριες που βρίσκονται στο στούντιο. Αυτοί είναι οι άνθρωποι με τους οποίους πρέπει να επικοινωνείς και έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τη διαφορά στον κόσμο.»

Η Γιολάντα αναφέρθηκε επίσης και στο πόσο έχει αλλάξει το μόντελινγκ εξαιτίας των social media. «Την εποχή που εργαζόμουν ως μοντέλο, δεν είχαμε καθόλου φωνή. Η καθεμία από εμάς ήταν απλά ένα όμορφο πρόσωπο. Σήμερα αυτό έχει αλλάξει τελείως. Έχεις μία βάση. Έχεις την ευθύνη να ζήσεις μία συνετή ζωή, να είσαι πρότυπο για τον κόσμο και σε περίπτωση που δεν μπορείς να το κάνεις, δεν θα έπρεπε εξαρχής να μπεις στον χώρο.»





Η Γιολάντα πρόσφατα, αφού κέρδισε το βραβείο της Μητέρας της Χρονιάς, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο “Model Moms”, στην οποία -λόγω της εμπειρίας της στον χώρο- θα δίνει συμβουλές σε νέα παιδιά που ξεκινούν την καριέρα τους στο μόντελινγκ.




bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου