Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

19 πόνοι του σώματος που συνδέονται άμεσα με ψυχολογικούς παράγοντες
Ο πόνος είναι πρώτα ενέργεια, δεύτερον αντίληψη και τρίτον φυσική εκδήλωση. Δεν υπάρχει άλλη πηγή πόνου εκτός από την ενέργεια.
Η φυσική εκδήλωση είναι πάντα δευτερεύουσα. Κάθε πόνος στο σώμα μας ανάγει την προέλευσή του σε μια συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση και μας προειδοποιεί ότι υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά να γίνει σε τομείς της ζωής μας.
Οι εμπειρίες στη ζωή σας εκδηλώνονται άμεσα στο σώμα σας και όταν αντιμετωπίζετε ένα συναισθηματικό στρες, το σώμα σας θα σας δείξει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να το αποκωδικοποιήσετε.
1. Πόνος στους μυς: Αντιπροσωπεύει την ικανότητά μας να προχωράμε μπροστά. Πόσο ευέλικτοι είμαστε στη δουλειά, στο σπίτι ή μέσα μας.
2. Πόνος στο κεφάλι: Οι πονοκέφαλοι είναι συνήθως η εκδήλωση τhς ανικανότητάς μας να παίρνουμε αποφάσεις.
3. Πόνος στο λαιμό: Είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να συγχωρείτε τους άλλους ή ακόμα και τον εαυτό σας. Εάν αισθάνεστε πόνο στο λαιμό, εξετάστε τα πράγματα που αγαπάτε στον εαυτό σας και τους άλλους.
4. Πόνος στα ούλα: Αποδίδεται στην αναποφασιστηκότητά σας, αλλά ακόμα και στην έλλειψη δέσμευσης σε μια απόφαση που έχετε πάρει.
5. Πόνος στους ώμους: Είστε συναισθηματικά επιβαρυμένοι. Επικεντρωθείτε στην προληπτική επίλυση προβλημάτων και τη μεταφορά μέρους αυτού του βάρους σε άλλους ανθρώπους στη ζωή σας.
6. Πόνος στο στομάχι: Δεν αισθάνεστε πλήρεις και συχνά σας απορροφά η θλίψη και οι ενοχές.
7. Πόνος ψηλά στην πλάτη: Πιθανώς να αντιμετωπίζετε έλλειψη συναισθηματικής στήριξης. Ίσως να αισθάνεστε αντιπαθής ή συναισθηματικά «κουμπωμένοι». Εάν είστε άγαμοι, ίσως ήρθε η ώρα να ορίσετε ημερομηνία γάμου με τον σύντροφό σας.
8. Πόνος χαμηλά στην πλάτη: Μπορεί να σημαίνει ότι ανησυχείτε πάρα πολύ για τα χρήματα ή σας λείπει η συναισθηματική υποστήριξη. Είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή να εξετάσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας λίγο καλύτερα.
9. Πόνος στην ουρίτσα: Υπάρχει ένα ζήτημα που αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε.10. Πόνος στους αγκώνες: Έχει να κάνει με την αντίσταση στις αλλαγές στη ζωή σας. Αν αισθάνεστε τα χέρια σας σκληρά, μπορεί να σημαίνει ότι είστε πάρα πολύ άκαμπτοι.
11. Πόνος στα χέρια: Υπάρχει κάποιος ή κάτι στη ζωή σας που λειτουργεί ως συναισθηματική επιβάρυνση.
12. Πόνος στις παλάμες: Μπορεί να σημαίνει ότι δεν ανοίγεστε αρκετά στους ανθρώπους. Δοκιμάστε να κάνετε νέους φίλους. Φάτε μεσημεριανό με έναν συνεργάτη. Συνδεθείτε!
13. Πόνος στα ισχία: Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι είστε πάρα πολύ αρνητικοί απέναντι στις αλλαγές και τις μετακινήσεις. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Επίσης, αναφέρεται γενικά σε μια ανισορροπία στον τρόπο που σχετίζεστε με τη ζωή. Νιώθετε έλλειψη αγάπης και υποστήριξης.
14. Πόνος στις αρθρώσεις: Αντιπροσωπεύει την έλληψη ευελιξίας. Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε νέους τρόπους σκέψης, στα νέα μαθήματα και εμπειρίες.
15. Πόνος στα γόνατα: Θεωρείτε ότι η ζωή σας δεν σας παρέχει καμία στήριξη. Περάστε λίγο χρόνο κάνοντας εθελοντισμό. Θυμήστε στον εαυτό σας ότι είστε θνητοί. Είστε απλά ανθρώπινα όντα και προφανώς έχετε εγωισμό, αλλά μην τον αφήσετε να κυβερνάει τη ζωή σας.
16. Πόνος στα δόντια: Δεν σας αρέσει η κατάστασή σας και αυτή η δυσαρέσκεια «μολύνει» καθημερινά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.
17. Πόνος στους αστραγάλους: Μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι στερείτε από τον εαυτό σας την ευχαρίστηση. Βάλτε λίγο αλατοπίπερο στη ζωή σας.
18. Πόνος κόπωσης: Πλήξη και άρνηση να παραδεχτούμε τι χρειάζεται για να προχωρήσουμε μπροστά. Αφεθείτε στο να ζήσετε μια νέα εμπειρία.
19. Πόνος στα πόδια: Όταν πάσχετε από κατάθλιψη, πολύ συχνά αυτό εκδηλώνεται με πόνο στα πόδια. Ψάξτε για τις μικρές χαρές της ζωής. Πάρτε ένα νέο κατοικίδιο ζώο ή ξεκινήστε ένα νέο χόμπι.


fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου