ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Τάκης Σιόβας: Καιρος κ.Δημαρχε,ειναι να οργανωσουμε και το 2ο Συνεδριο των Απανταχου Γρεβενιωτων..




Παρακολουθω το [αλατι της γης] και τα ομορφα αισθηματα που με
κατακλυζουν, με κανουν να εξομολογηθω στους φιλους μου, και να μοιραστω μαζυ τους αυτην την συγκινητικη και κεφατη ατμοσφαιρα που αναδιδουν ολοι ιοι παραγοντες και οι μετεχοντες των εκδηλωσεων, Συλλογοι, χορευτικα συγκροτηματα, οργανοπαιχτες, και παρα πολλοι μετεχοντες.



Θελω να τονισω,οτι η εν λογω εκδηλωση,παρουσιαζει κατα εναν αναγλυφο τροπον,τον πολιτισμο μας, τις παραδοσεις και προ παντων τον ιδιαιτερο χαρακτηρα μας που τον διακρινει ευκολα κανεις,στο πλατυ και καλωσυνατο χαμογελο,στην καθολικη συμμετοχη των συμπολιτων μας,στην Αδελφικοτητα των σχεσεων μας,στην αισιοδοξια==,ζωγραφισμενα ,ολα αυτα ως ξεχωριστιοι χαρακτηρες στην χαρουμενη και χαμογελαστη εκφραση των προσωπων των μετεχοντων και ημων των παρακολουθουντων.
ΕΚΕΙΝΟ,ομως που θελω να τονισω,ειναι οτι το νοημα αυτης της πολιτιστικης εκδηλωσης, δειχνει και το ποσο ο κοσμος μας [ακουει] και ποσο ειναι ετοιμος να μετεχει και ποσο πολλοι γινομαστε.και ποσα πολλα πραγματα ακομα μπορουμε να παρουσιασουμε και να κανουμε.και ολα αυτα τα καταδειξαμε σε ενα φεστιβαλ,περιορισμενο στα ορια του τοπου μας.
Καιρος κ.Δημαρχε,ειναι να οργανωσουμε και το 2ο Συνεδριο των Απανταχου Γρεβενιωτων,για να καταδειξουμε οχι μονον το ποσο πολλοι ειμαστε αλλα και ποσο τα Γεωγραφικα ορια του τοπου μας ,ειναι εκτεταμενα σε ολη την γη και ποσο πολυ αγαπαμε τον τοπο μας και τους ξενημτεμενους.Αυτο αλλωστε επιβαλλει και το ομοφωνο ψηφισμα του Συνεδριου.
Αυτο εναποκειται σε Σας κ.Δημαρχε και στο ομοννοουν? Δημοτικο Συμβουλιο.Και εμεις ως Κοινωνια,ομοννοουντες ,μαζυ σας.Ειθε.
Τελος δεν θα παραλειψω να συγχαρω τον κ.Δημαρχο με το Δημοτικο Συμβουλιο[τον ξεχωριστο κ.Πουρναρα],την Πινδο με τον Ευθυμη Πρεβεζα,τους Προεδρους των κοινοτητων και ιδιαιτερα τον Προεδρο του Συλλογου Γρεβενιωτων Κοζανης[που μας βγαζει ασπροπροσωπους] Τους οργανοπαιχτες του Βαροσιου και τους τραγουδιστες και τραγουδιστριες.
Ευχομαι και εις αλλα με υγεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου