ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Antinews:Είναι αργά για δάκρυα κύριε Βαρουφάκη






Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει ο σοφός λαός.
Δεν περιμέναμε να ακούσουμε την αλήθεια από τον Γιάνη Βαρουφάκη, αν και την ξέραμε. Τι είπε ο μεγάλος οικονομολόγος που βγάζει λεφτά από την καταστροφή που έσπειρε;

Είπε: «Το τρίτο μνημόνιο θα μείνει στην ιστορία ως το πιο αποικιοκρατικό χαρτί που υπέγραψε ποτέ ελληνική κυβέρνηση». Και συνέχισε: «θα μπορούσε ποτέ να περάσει το τρίτο μνημόνιο η ΝΔ; Θα είχε καεί το Σύνταγμα και η Αριστοτέλους». Από τότε, όπως είπε, περνάνε ανήκουστα πράγματα. Αν ήσασταν ο Σόιμπλε ποιον θα προτιμούσατε λοιπόν; Τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη;» ρώτησε με νόημα.




Όλα τα λεφτά η δήλωση αυτή: «Θα είχε καεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη αν ο Σαμαράς τολμούσε να περάσει τέτοιο μνημόνιο σαν κι αυτό που πέρασε η αριστερά και ο Τσίπρας».

Και είναι όλη η κοσμοθεωρία πάνω στην οποία στηρίχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει αντιπολίτευση και στη συνέχεια να καταλάβει την εξουσία. Ουσιαστικά ο Βαρουφάκης αποκάλυψε όλα όσα σχεδίαζε κι έκανε τόσα χρόνια, μέχρι να ανέλθει στην εξουσία. Συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να καεί η Ελλάδα ουκ ολίγες φορές. Έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους, με τον άκρατο λαϊκισμό του καθοδήγησε τον όχλο να κάψει το Σύνταγμα και μάλιστα για μέτρα ελάχιστα μπροστά σ' αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια.

Είναι εντυπωσιακό, αλλά και ο Βαρουφάκης ήταν δημιούργημα αυτού του άκρατου λαϊκισμού. Γεννήθηκε ως πολιτικός και μετέπειτα υπουργός ακριβώς στη φωτιά που έβαλε στην Ελλάδα η αριστερά. Εκμεταλλεύτηκε κι ο ίδιος τη λαϊκή δυσαρέσκεια, το ξεβόλεμα του λαού από τα τόσα χρόνια χλιδής, αυταπάτης ότι όλα θα είναι ρόδινα κι ωραία, ότι θα ρέει το χρήμα άφθονο.

Μπορεί ο Βαρουφάκης να έφυγε, και προς το παρόν να γλιτώνει τα ειδικά δικαστήρια. Έμειναν, όμως, και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο οι άλλοτε φίλοι του. Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στην κρατική μηχανή έβαλαν φωτιές στο Σύνταγμα για το μνημόνιο του Σαμαρά. Άλλοι ήταν οι καθοδηγητές, το «χέρι» που όπλισε με μολότοφ τους μπαχαλάκηδες. Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ο άκρατος αριστερός λαϊκισμός δεν επικρατούσε, η Ελλάδα θα ήταν πολύ διαφορετική.

Δεν θα υπήρχε ο Βαρουφάκης, ο Αλέξης, ο Κατρούγκαλος, ο Παππάς, ο Σπίρτζης κι όλοι αυτοί που διέλυσαν τη χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου