ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αηδιαστικό! Βρέθηκε νυχτερίδα σε συσκευασμένη σαλάτα!



Μία νεκρή νυχτερίδα βρέθηκε μέσα σε έτοιμη, συσκευασμένη
σαλάτα που πωλήθηκε στη Φλόριντα και οι αμερικανικές αρχές εξετάζουν τα λείψανα του ζώου για να καθορίσουν αν ήταν φορέας του ιού της λύσσας.

Η εταιρεία Fresh Express που διανέμει τις συσκευασμένες σαλάτες Organic Marketside Spring Mix στα σουπερμάρκετ Walmart, στις νότιες ΗΠΑ, τις ανακάλεσε «για προληπτικούς λόγους» το Σάββατο.








Στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για ένα «πρόβλημα με ένα ζώο που φέρεται ότι βρέθηκε» στη συσκευασία των λαχανικών, χωρίς να διευκρινίζει τι ζώο ήταν αυτό.



Τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) από την πλευρά τους ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται με τις υγειονομικές αρχές της Φλόριντας και με την αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων (FDA) στην έρευνά τους για «μια νεκρή νυχτερίδα» που βρέθηκε στη συσκευασία μιας σαλάτας σε ένα κατάστημα της Φλόριντα.

Δείτε το βίντεο!




Το λείψανο της νυχτερίδας ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Λόγω της αποσύνθεσης, τα CDC δεν μπόρεσαν να αποκλείσουν τελείως το ενδεχόμενο να ήταν φορέας του ιού της λύσσας. Πάντως ο εκπρόσωπος των CDC Τόμας Σκίνερ τόνισε ότι οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού στον άνθρωπο από ένα νεκρό ζώο είναι απειροελάχιστες.


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου