ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης




Εδώ και μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο-Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας -To επίσημο ανακοινωθέν..


Ο Στάθης Ψάλτης πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής σε ηλικία
66 ετών. Από το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα ο ηθοποιός βρισκόταν στην εντατική. Τις μέρες που ακολούθησαν η υγεία του δεν παρουσίασε καμία βελτίωση. Πριν από λίγη ώρα κατέληξε στον Άγιο Σάββα.

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη.
Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Ο Στάθης Ψάλτης έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Έχει παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς.

Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά Οι έμποροι των εθνών, ο Στάθης Ψάλτης τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε είχε τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του και σε επιθεωρήσεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου 2017, ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας.

Δείτε το επίσημο ανακοινωθέν εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου