ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ο Έλληνας «Χριστός»: Αυτή είναι η τραγική ιστορία του Αλέξη Γκόλφη






Ο Αλέξης Γκόλφης έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται» -βασισμένη στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη.

Η καριέρα του όμως, αμέσως μετά το τέλος της σειράς άρχισε να παίρνει την κατηφόρα και όλοι έκαναν λόγο για την «κατάρα» που χτυπάει όσους ερμηνεύουν το ρόλο του Χριστού.

«Ήμουν ένας ροκ… Χριστός. Οι άνθρωποι στον δρόμο δεν με έβλεπαν σαν τον Αλέξη Γκόλφη, αλλά με αντιμετώπιζαν σαν Θεάνθρωπο. Αργότερα, δεν ήθελα να προσβάλω την εικόνα που είχα δημιουργήσει με τον Χριστό με κάποια άλλη δουλειά. Έτσι, στράφηκα στη μουσική. Οργάνωνα συναυλίες και έφτιαξα κλαμπ που έγιναν φυτώρια για μουσικούς, όπως ο Παύλος Σιδηρόπουλος. Έτσι έμεινα μία δεκαετία στην αφάνεια. Αν ξαναζούσα τη ζωή μου, θα ήθελα έναν σύντροφο ή πολλά λεφτά, αν και ξέρω πως ό,τι σου δίνει η ζωή, σου το παίρνει πάλι πίσω…», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος». Τα πράγματα όμως άλλαξαν τελείως όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, του έκαναν έξωση και άρχισε να ζει σε μια εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στα Πατήσια, πηγαίνοντας στην ενορία της γειτονιάς για να πάρει φαγητό από το συσσίτιο αστέγων.
alexis gkolfis1
«Ούτε από τα σκουπίδια τρώω, ούτε στα παγκάκια κοιμάμαι! Ζω αξιοπρεπώς, αλλά πολύ δύσκολα, με 1.000 ευρώ το χρόνο, που μου έδωσε ως επίδομα το υπουργείο Πολιτισμού, έχω κάνει κατάληψη σε ένα παλιό σπίτι, τρώω από το συσσίτιο του Αγίου Λουκά… Τα λεφτά δεν τα υπολογίζω, ποτέ μου δεν τα υπολόγισα», είχε τονίσει το 2006 στην Espresso.
Τον επόμενο χρόνο και συγκεκριμένα στις 3 Αυγούστου του 2007, βρέθηκε στην πλατεία Κολιάτσου, σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Δυο μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή στα 59 του χρόνια.
alexis gkolfis2
Να σας ενημερώσουμε πως η σορός του έμεινε στα αζήτητα για περίπου δύο μήνες, ώσπου τον αναγνώρισε ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσαύτης. Η κηδεία του έγινε στις 11 Οκτωβρίου του 2007.

newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου