ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε καπετάνισσα και ταξίδεψε για Ανδρο



Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει από νωρίς φέτος για την Ελένη Μενεγάκη.

Πριν από μερικές εβδομάδες η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με μαγιό ενώ στις διακοπές του Πάσχα ταξίδεψε στο Μαρόκο με την οικογένειά της. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν η παρουσιάστρια κάνει οικογενειακές αποδράσεις στον «Παράδεισό» της, όπως η ίδια τον έχει αποκαλέσει, την Ανδρο.


Η παρουσιάστρια το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου, πόζαρε στον φακό ως καπετάνισσα –δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με καπέλο "καπετάνιου", μιας και πριν από 4 χρόνια είχε ποζάρει και πάλι στον φακό ανάλογα- γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό μας ταξίδι. Οι διακοπές ξεκίνησαν».

Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Πέμπτης δήλωσε οn air: Eχω ταξίδι αύριο και προετοιμάζομαι για τρελά μαγειρέματα! Σηκώνω τα μανίκια και πιάνω δουλειά, να φροντίσω την οικογένεια! Όταν μπαίνει η Ελένη στην κουζίνα, δεν φεύγει κανείς ατάιστος. Στο σπίτι, όταν έχουμε κόσμο, πρέπει να το γλεντάμε». Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να περάσει χαλαρές οικογενειακές στιγμές και να υποδεχθεί αγαπημένα πρόσωπα για να τα περιποιηθεί με μεράκι όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η φωτογραφία πριν από 4 χρόνια.





bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου