ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ανθρωπόμορφο τέρας κάρφωσε ένα κατσαβίδι στο καβούκι μιας χελώνας για να την σκοτώσει. Αυτή όμως αρνήθηκε να πεθάνει!



O Tuttle η χελώνα έχει ζήσει πολλά χρόνια. Στα 70 της χρόνια σε αυτή την γη δεν έχει ζήσει ποτέ τόση βαναυσότητα από τον άνθρωπο – ούτε και καλοσύνη. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η 70χρονη χελώνα βρέθηκε να τριγυρνά σε κατοικημένη περιοχή στο Illinois με ένα κατσαβίδι να προεξέχει από την πλάτη της.

Σύμφωνα με τις αρχές, κάποιος προσπάθησε να την σκοτώσει, αλλά ευτυχώς απέτυχε. Την είχαν καρφώσει στο κεφάλι κατά την διάρκεια της επίθεσης. Παρά τα τραύματα της, ανάμεσα τους και τύφλωση από το ένα μάτι, σπασμένο κρανίο και εσωτερικές πληγές, η Tuttle αρνήθηκε να τα παρατήσει.

Ευτυχώς, ο Paul και η Diane Tuttle, οι διασώστες της, δεν την άφησαν να πεθάνει. O Paul είπε για την γλυκιά της συμπεριφορά: «ποτέ δεν μας επιτέθηκε. Ήταν πολύ ήρεμη.»

Δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο θα μπορούσε κάποιος να επιτεθεί σε ένα πλάσμα με τέτοιο τρόπο. «Δεν ξέρω για ποιο λόγο θα το έκανε κανείς αυτό. Ήταν παιδιά που φέρονται άσχημα και όταν μεγαλώσουν θα γίνουν κατά συρροή δολοφόνοι; Ήταν κάποιος μεθυσμένος και χαζός; Δεν ξέρω.»

Η οικογένεια Tuttle μετέφερε την χελώνα σε κλινική στην Peoria για θεραπεία. Εκεί την βοήθησαν να αναρρώσει. Ο Douglas Holmes, ερπετολόγος στον ζωολογικό κήπο της Peoria προσφέρθηκε να πάρει την χελώνα στο σπίτι του και να την περιποιηθεί μέχρι να αναρρώσει και να μπορέσει να επιστρέψει στην φύση.



Η συμπόνια και η βοήθεια που έλαβε συνέβαλαν ώστε η Tuttle να ξεπεράσει τα τραύματα της. 9 μήνες μετά, ελευθερώθηκε σε μια απομακρυσμένη ελώδη περιοχή, ώστε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της στην φύση.

Ο Holmes σχολίασε ότι άξιζε όλος ο χρόνος και ο κόπος που χρειάστηκαν για την ανάρρωση της Tuttle. «Στα ζώα αξίζει αυτή η ευκαιρία. Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις ένα ζώο να ελευθερώνεται», είπε.




Οι αρχές μπορεί να μην μάθουν ποτέ ποιος προσπάθησε να σκοτώσει την χελώνα. Ευτυχώς, η Tuttle επέζησε και μπορεί πλέον να ζει στην φύση, χάρη στους ανθρώπους που την περιποιήθηκαν.


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου