ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Καταγγελία από τον Σύλλογο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας..









Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Απ.Δ.Ηπ.-Δ.Μ. καταγγέλλει τον ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα
κ. Μιχελάκη Βασίλειο διότι εδώ και δυόμιση μήνες αποφεύγει να μας συναντήσει με πρόφαση το βεβαρημένο του πρόγραμμα, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να διογκώνονται και να συσσωρεύονται.
Ακριβώς αυτή η συμπεριφορά, που απαξιώνει τα αιτήματά μας, μας οδήγησε πριν δυόμιση μήνες στο δρόμο διαμαρτυρόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και την έλλειψη αξιοκρατίας, ισονομίας και χρηστής διοίκησης. Προβλήματα που στις περισσότερες περιπτώσεις οφείλονται σε μη επαρκείς επιλογές προσώπων ελέω και της κυβερνητικής επιλογής να μην προχωρήσει τις διαδικασίες αξιολόγησης με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια.
Όλο αυτό το διάστημα από τις 15 Φεβρουαρίου που πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας όχι μόνο δεν βελτιώθηκε κάτι αλλά πολλά από τα προβλήματα διογκώθηκαν. Ως εκ τούτου, σήμερα, πολλές υπηρεσίες δυσλειτουργούν, παρά τις τεράστιες προσπάθειες των συναδέλφων.



Αλήθεια, αναρωτιόμαστε κ. Μιχελάκη, μεταξύ του βεβαρημένου σας προγράμματος και των ταξιδιών σας, δεν βρίσκετε έστω δύο ώρες να ακούσετε την αγωνία των Συναδέλφων σας;
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με νέες κινητοποιήσεις ζητώντας τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας και της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου όχι μόνο να μας ακούσετε αλλά και να λύσετε, ως οφείλετε, τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσο τους συναδέλφους όσο και τους πολίτες.


Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αντώνιος Μαυράκος Κωνσταντίνος Χάιτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου