Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Προσοχή! Σε εξέλιξη μεγάλη απάτη στο Facebook με δώρο τρία αυτοκίνητα Audi!Μια ψεύτικη σελίδα στο facebook υπόσχεται πως θα χαρίσει τρία Audi RS7 αρκεί να κάνετε like, share κλπ. και φυσικά χιλιάδες Έλληνες έχουν κάνει like και κοινοποίηση, ενώ κάποιοι μάλιστα απαντάνε στην επιλογή του χρώματος.

Η σελίδα έχει τίτλο «AUDI Ελλάδα» ενώ χρησιμοποιεί το λογότυπο της εταιρείας (σε παλιότερη εκδοχή του). Το newsauto.gr επικοινώνησε με την Kosmocar AE που είναι ο επίσημος εισαγωγέας Audi στην Ελλάδα και διαβεβαιώνει πως η εταιρία δεν έχει καμία σχέση με το διαγωνισμό και πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των δημιουργών της ενώ έχει απευθυνθεί και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αυτή είναι η ψεύτικη ανάρτηση για τα RS7:

«αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία AUDI θα δώσουμε 3 Εκπληκτικές AUDI RS7 σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 30 Ιουνίου 2016.
Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια AUDI:
Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε στον διαγωνισμό μας:
Κάντε Like στην Σελίδα θαυμαστών μας
Κάντε Like σε αυτή τη φωτογραφία της AUDI
Κοινοποιήστε αυτήν τη φωτογραφία της AUDI
Σχολιάστε Μαύρο ή Άσπρο Audi
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: ….»instabam.gr
loading...

1 σχόλιο:

  1. Το ανησυχητικό δεν είναι απλά οτι πιστεύουν ότι η audi θα μοίραζε αυτοκίνητα αλλά το ότι τόσοι χιλιάδες Έλληνες δεν πρόσεξαν ότι ο δήθεν διαγωνισμός έληγε στις 30/06/2016 και γέμισαν με κοινοποιήσεις το fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή