ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η νέα Ferrari 812 Superfast είναι το απόλυτο όνειρο..


Κάθε δημιούργημα του
Maranello αποτελεί πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο. Η Ferrari είναι το πιο ισχυρό brand name και τα αυτοκίνητά της τα πιο ποθητά παγκοσμίως.
Πρόκειται για την 812 Superfast, μια καλλονή της αυτοκίνησης, με εκπληκτικές καμπύλες, τρομερές αναλογίες, υπέρκομψο σαλόνι και ένα κινητήρα-διαμάντι στην «καρδιά» της. Η ονομασία του μοντέλου έχει εμπνευστεί από την 500 Superfast του 1964. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το αποκλειστικό χρώμα «Rosso Settanta», ένα βαθύ κόκκινο που αναδεικνύει όλα τα θέλγητρα του αυτοκινήτου.
Η αισθητική της καινούργιας Ferrari δεν επιδέχεται κριτικής. Κάθε κομμάτι του αμαξώματος, κάθε λεπτομέρεια και αεροδυναμικό στοιχείο, έχουν μελετηθεί τέλεια από τους σχεδιαστές του Styling Centre. Από όποια πλευρά και να κοιτάξεις την 812 Superfast μένεις άναυδος με τη λαμπρότητα και την επιτηδευμένη ομορφιά της. Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4.657 χλστ., το πλάτος στα 1.971 χλστ. και το ύψος στα 1.276 χλστ., με το βάρος να ανέρχεται στα 1.525 κιλά.
Το εσωτερικό ακολουθεί της φιλοσοφία των νέων Ferrari, διαθέτοντας όμως πιο προηγμένο σύστημα πολυμέσων, αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων, νέο τιμόνι και καθίσματα, καινούργιο σύστημα κλιματισμού και αεραγωγούς. Το δέρμα συνδυάζεται άψογα με το αλουμίνιο και τις κόκκινες λεπτομέρειες, εντυπωσιάζοντας με το design, την ποιότητα και την εργονομία.
Τροφοδοτείται από τον V12 6.5 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 800 ίππων στις 8.500 σ.α.λ και 718 Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ., ο οποίος είναι τοποθετημένος στο εμπρός τμήμα. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και την ταχύτητα να ξεπερνά τα 340 χλμ./ώρα. Η αναλογία βάρους είναι 47/53% μπροστά/πίσω, με τα αεροδυναμικά πτερύγια να αυξάνουν την κάθετη δύναμη.
Σύμφωνα με τη Ferrari, τα ανεβάσματα από τα paddles γίνονται κατά 30% ταχύτερα και τα κατεβάσματα κατά 40% σε σχέση με την F12 Berlinetta. Ο κινητήρας είναι ο ισχυρότερος ατμοσφαιρικός που έχει κατασκευαστεί από την μάρκα, φέρει σύστημα άμεσου ψεκασμού 350 bar και εισαγωγή αέρα μεταβλητής γεωμετρίας.
Για πρώτη φορά η φίρμα από το Maranello έβαλε σε μοντέλο παραγωγής ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού (Electric Power Steering), ενώ δεν λείπει το σύστημα SSC (Side Slip Control). Αναβαθμισμένο είναι το  σύστημα τετραδιεύθυνσης Virtual Short Wheelbase, προσφέροντας στον οδηγό μια ανεπανάληπτη εμπειρία στις στροφές.
Για όσους ενδιαφέρονται, τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν στη Γενεύη, οπότε και η Ferrari αναμένεται να ανακοινώσει τις τιμές του υπέροχου μοντέλου.





instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου