ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Απίστευτες αποκαλύψεις της Mel B των Spice Girls: Ο σύζυγός της την χτυπούσε ανελέητα και είχε αφήσει έγκυο την νταντά


Περιοριστικά μέτρα έχει καταθέσει η
πρώην τραγουδίστρια των Spicey Girls, Μελ Μπι  στον εν διαστάσει σύζυγό της κατηγορώντας τον για φρικτά πράγματα, όπως ότι την χτυπούσε, ότι άφησε έγκυο την νταντά των παιδιών της και πως την ανάγκασε να πάρει μέρος σε ερωτικά τρίγωνα κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων που ήταν παντρεμένοι.
 Η 41χρονη, λοιπόν. έκανε απίστευτες αποκαλύψεις στο δικαστήριο, περιγράφοντας τα φρικτά βασανιστήρια που της έχει κάνει ο πρώην άντρας της, ζητώντας από τους δικαστές να τον κρατήσουν μακριά από εκείνη και τα τρία της παιδιά.
Συγκεκριμένα, η Mελ Μπι αναφέρει πως ο άντρας της την έχει χτυπήσει στο πρόσωπο, έχει προσπαθήσει να την πνίξει, την έχει κλωτσήσει μέχρι να γίνει ένα με το πάτωμα και της έχει σκίσει το χείλος, βγάζοντας μάλιστα σοκαριστικές φωτογραφίες με παραμορφωμένο πρόσωπό της.
Η Μελ, η οποία έκανε αίτηση διαζυγίου τον προηγούμενο μήνα, ανέφερε πως ο άντρας της και παραγωγός Στέφεν Μπελαφόντε άρχισε να την κακομεταχειρίζεται από το πρώτο χρόνο τους γάμου τους.
Σύμφωνα με αμερικάνικες ιστοσελίδες η ίδια είχε δηλώσει: Ο Στέφεν έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό μου και άρχισε να με πνίγει, ενώ μετά με χτυπούσε με δύναμη στο ξύλινο πάτωμα και όλα αυτά την ώρα που εγώ ετοιμαζόμουν για να βγω στο ριάλιτι του αμερικάνικου Dancing with the Stars.
H τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρει πως ο άντρας της δεν δίστασε να την χτυπήσει στο πρόσωπο την ημέρα που εκείνοι και τα υπόλοιπα κορίτσια των Spice Girls θα εμφανίζονταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Μεγάλη Βρετανία.
Η Μελ τότε είχε εμφανιστεί με σημάδια στο σώμα της, το οποία είχαν προκληθεί από τον σύζυγό της, αλλά τότε είχε γράψει στο λογαριασμό της στο Twitter πως απλά τραυματίστηκε, ενώ έτρεχε με τα τακούνια, πράγμα που την είχε υποχρεώσει εκείνος να γράψει.
Εκτός από τις περιγραφές της σταρ για το πως την κακοποιούσε ο άντρας της, η ίδια ισχυρίστηκε πως η νταντά των παιδιών της είχε μείνει έγκυος από εκείνον, ενώ το σοκαριστικό είναι πως ο εν διαστάσει σύζυγό της είχε προτείνει να ζήσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι και το νέο μωρό να γίνει μέλος της οικογένειας.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η νταντά έκανε άμβλωση έναντι 300.000 δολαρίων.
Η Μελ αποκάλυψε πως ήθελε να τον χωρίσει πολύ καιρό πριν, αλλά ο ίδιος την εκβίαζε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα βίντεο με εκείνη σε πολύ προσωπικές στιγμές και πως θα έκανε την ζωή της να μοιάζει με κόλαση.
Ακόμη, παρ'όλο που ο αδελφός του άντρα της ανέφερε πως το ζευγάρι είχε μία ήρεμη και χαλαρή σχέση, η Μελ δεν δίστασε να πει πως ο Στέφεν την είχε αναγκάσει να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο μαζί του και με τυχαίες γυναίκες.
 Από την πλευρά του ο Στέφεν αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες της εν διαστάσει συζύγου του λέγοντας σε τηλεοπτικό κανάλι πως είναι σοκαρισμένος από τις κατηγορίες και πως κάτι τέτοιο θα επηρεάσει πολύ αρνητικά τα παιδιά τους.
«Έχουμε παιδιά. Αν κάποιος γνωρίζει τα παιδιά μου ξέρει πως είναι πολύ όμορφα και καλά παιδιά και τώρα βρίσκονται παντού. Γιατί το κάνει αυτό; Ήμασταν φίλοι πριν δύο εβδομάδες και τώρα ξαφνικά βρισκόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα», ανέφερε ο ίδιος.
 Να σημειωθεί βέβαια πως η Μελ έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Μπελαφόντε, ενώ έχει ήδη μία κόρη από τον πρώτο της γάμο και ένα ακόμη 9χρονο κοριτσάκι που είχε αποκτήσει με τον ηθοποιό Έντι Μέρφι.
Το ζευγάρι  φαινόταν πολύ χαρούμενο όταν ανανέωσε τους όρκους του σε μία τελετή στην Αίγυπτο το 2008.
Οι φαν της πάντως είχαν καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με τον γάμο της το 2014, όταν η Μελ είχε εμφανιστεί στο X Factor της Βρετανίας έχοντας μελανιές στα χέρια και το πρόσωπο.
Στο παρελθόν πάντως, η Μελ είχε υπερασπιστεί τον εν διαστάσει σύζυγό της όταν εκείνος αντιμετώπιζε προβλήματα με την πρώην γυναίκα του, Νικόλ, η οποία τον είχε κατηγορήσει  κι αυτή για παραβατική συμπεριφορά προς την ίδια και την 13χρονη κόρη τους.


iefimerida.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου