ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η εξόντωση των δυνατών παικτών του Survivor και ο «εξολοθρευτής» των Διασήμων

Τα «δυνατά χαρτιά» που πέφτουν σαν... τραπουλόχαρτα





Το τηλεοπτικό φαινόμενο του Survivor σαρώνει σε τηλεθέαση, καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές
όποτε προβάλλεται και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης όπου σταθείς και βρεθείς.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται γίνεται μεγάλη συζήτηση για την περιβόητη κλίκα του Survivor, όμως είναι αναμφίβολο αν η κλίκα μπορεί να «φάει» τους δυνατούς παίκτες. Τους παίκτες τους «τρώνε» οι τηλεθεατές με την ψήφο τους, ακόμη και το ίδιο το παιχνίδι, με τις ακραίες συνθήκες και το σοβαρό τροχαίο.

Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα για τους παίκτες που ήταν από τους πιο δυνατούς στα αγωνίσματα:

Τηλεοπτικό κοινό: Οι τηλεθεατές έδιωξαν μόνοι τους δύο από τους πιο ισχυρούς παίκτες στα αγωνίσματα. Καταρχήν έδιωξε τον αρχηγό της κλίκας Στέλιο Χανταμπάκη. Ένας ισχυρός παίκτης στα αγωνίσματα βρέθηκε εκτός. Επίσης το τηλεοπτικό κοινό έδιωξε τη Σόφη Πασχάλη, που οι παίκτες αποκαλούσαν «δολοφόνο». Η ίδια ήταν μέσα στη κλίκα, ήταν δυνατή στα αγωνίσματα, αν και λίγο αργή, ωστόσο βρέθηκε εκτός με την ψήφο του κόσμου.

Κλίκα: Την αποκαλούμενη «μπουλντόζα», Ειρήνη Παπαδοπούλου, φαίνεται ότι τελικά την έφαγε η κλίκα. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι έφυγε μόνη της, αυτό έγινε μετά τη σύγκρουση που είχε με την κλίκα των διασήμων και κυρίως με τον Χανταμπάκη. Άλλη μια δυνατή παίκτρια στα αγωνίσματα φαίνεται να μένει εκτός.



Το Τροχαίο: Το σοβαρό τροχαίο που έγινε πριν λίγες μέρες «έφαγε» τη δυνατή παίκτρια των μαχητών, την Ειρήνη Κολυδά. Επίσης για τον ίδιο λόγο είναι ακόμη εκτός ο Μάριος, ο Κύπριος.

Οι τρεις ισχυροί, η κυριαρχία του Ντάνου και η κλίκα


Τρεις παίκτες είναι αυτή τη στιγμή οι πιο ισχυροί. Ο Ντάνος, ο μισθοφόρος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη. Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι τρεις αυτοί παίκτες (ο Μάριος είναι ακόμη εκτός) είναι οι καλύτεροι στα αγωνίσματα.

Οι τηλεθεατές λοιπόν έδιωξαν από το Survivor τον αρχηγό της κλίκας Στέλιο Χανταμπάκη και πλέον η αρχηγία θα παίξει ανάμεσα στον Λάμπρο Χούτο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σε κάθε περίπτωση ο Αγγελόπουλος, έχει γίνει εξολοθρευτής της ομάδας των Διασήμων. Κάθε φορά που τον προτείνουν για αποχώρηση, κάποιος από τον στενό πυρήνα της κλίκας αποχωρεί...



Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου