ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

10 Πράγματα που Ανάβουν τις Γυναίκες…Για το #3 Δεν Είχαμε Ιδέα.



Όταν μιλάμε για ερωτική έλξη, όλοι μας έχουμε προτιμήσεις σε διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, μερικές γυναίκες μπορεί να ανάβουν με τη φωνή, ενώ άλλες να ελκύονται μόνο από ψηλούς άντρες. Αυτά μπορεί να είναι χαρακτηριστικά τα οποία οι άντρες να μη μπορούν να τα αλλάξουν, αλλά δεν πρέπει να σας ανησυχεί αυτό.

Ευτυχώς, οι γυναίκες συχνά εκπλήσσονται όταν διαπιστώνουν ότι ερωτεύονται άντρες οι οποίοι δεν ταιριάζουν με τις αρχικές τους, μερικές φορές υπερβολικές, απαιτήσεις επειδή ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν άλλες αξίες, που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επίδραση επάνω τους.

Το να είσαι ενθουσιασμένος με κάποιον είναι φυσιολογική εμπειρία. Αλλά μπορεί να είναι επίσης συναισθηματική και πνευματική, ή ένας συνδυασμός. Θα έχετε ακούσει για κάποιες γυναίκες που ερωτεύονται τους καθηγητές τους, έτσι; Όχι λόγω εμφάνισης όμως. Πολύ πιθανόν λόγω των γνώσεών τους και του πάθους τους, το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά σέξι.

Ρίξτε μία ματιά στη λίστα με αυτά που ανάβουν περισσότερο τις γυναίκες.
Κάντε μας να γελάμε.

Η αίσθηση του χιούμορ μπορεί να είναι απίστευτα σέξι. Σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με παιχνιδιάρικη διάθεση και βοηθάει στο να χτίσετε ένα γερό δέσιμο μεταξύ σας, με τον πιο θετικό και άνετο τρόπο.

Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να λέτε αστεία όλη την ώρα, απλώς καθορίστε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Μοιραστείτε μία αστεία ιστορία μαζί της και να ακούτε με προσοχή τα δικά της αστεία.


Γίνετε ένας καλός ακροατής.

Μερικοί άνθρωποι, στην ουσία, δεν ακούνε τους συνομιλητές τους, παρά μόνον περιμένουν τη δική τους σειρά για να μιλήσουν. Μην είστε αυτός ο τύπος. Οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν ότι τα λόγια τους πιάνουν τόπο, και αν βγαίνετε μαζί της, τότε αυτό θα μετρήσει αρκετά. Κάντε της μερικές ουσιώδεις ερωτήσεις και μην τις προσπερνάτε με τις δικές σας σκέψεις. Μπορεί να σας περάσει για αλαζόνες.


Παίξτε με τα μαλλιά μας.

Αυτό μπορεί να μην πιάνει σε όλες τις γυναίκες, αλλά προσέξτε να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις της πριν αρχίσει να τσιρίζει. Μερικές γυναίκες έχουν αναφέρει ότι αισθάνονται πολύ οικεία όταν ένας άντρας παίζει με τα μαλλιά τους, ενώ για κάποιες άλλες σημαίνει κάτι παιχνιδιάρικο και πονηρό.


Εξασκηθείτε στο φιλί.

Δεν εννοούμε να κάνετε πρακτική σε άλλους ανθρώπους ή να επιδιώξετε το τέλειο φιλί. Αυτό που εννοούμε είναι ότι θα πρέπει να δώσετε περισσότερη βάση στις λεπτομέρειες.

Σιγουρευτείτε ότι τα χείλη σας δεν είναι ξεφλουδισμένα και ότι η αναπνοή σας μυρίζει ωραία. Μετακινήστε τα χέρια σας σε σημεία που θα θέλαμε να μας αγγίξετε. Αν δεν είστε σίγουροι, ρωτήστε μας. Αν έχετε μόλις τελειώσει το φαγητό, πλύνετε τα δόντια σας ή μασήστε μία τσίχλα.


Να είστε ο εαυτός σας.

Δεν μπορούν όλοι οι άντρες να έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό είναι κάτι που διορθώνεται, αρκεί να υπάρχει διάθεση. Δείξτε μας τον εαυτό σας σιγά-σιγά, και να είστε επικοινωνιακός, όσο περισσότερο μπορείτε.


Πείτε μας για τα ενδιαφέροντά σας.

Θέλουμε να ξέρουμε τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας. Δεν χρειάζεται να είστε γιατρός για να είστε καλός άνθρωπος. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για κάτι- όπως τα σκυλιά, η μουσική, η φωτογραφία, τα ταξίδια, για παράδειγμα- μπορεί αυτό να μας ελκύει.

Αλλά, προσέξτε, άλλο ενδιαφέρον και άλλο εμμονή. Είμαστε κατανοητικές, αλλά το να μιλάτε συνεχώς για Pokémon Go, μπορεί να μας ξενερώσει.


Κάτι άλλο που πρέπει να εξασκήσετε είναι η υπομονή.

Αυτό είναι κάτι που ισχύει, ιδιαίτερα αν είστε ακόμα στην αρχή. Όλοι έχουμε διαφορετικές προσδοκίες για το πότε θα γίνουν κάποια πράγματα, αλλά το κατά πόσο ένα ζευγάρι προχωράει τη σχέση του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μην υποθέσετε ότι κάτι πάει στραβά αν προχωράτε με διαφορετικούς ρυθμούς. Θα παρατηρήσει ότι τη σέβεστε και θα σας εκτιμήσει ακόμα περισσότερο.


Φροντίστε το σώμα σας.

Τι είναι πιο σέξι από έναν άντρα που μυρίζει πολύ ωραία; Η σωστή υγιεινή θα μας κάνει να σας προσέξουμε αμέσως. Φροντίστε, λοιπόν, το σώμα σας όσο το δυνατόν καλύτερα.


Δείξτε μας το δυνατό σας “κοστούμι”

Δεν είναι όλες οι γυναίκες καλογυμνασμένες. Αλλά είναι ωραίο να προσέχεις το σώμα σου με σωστή διατροφή και την κατάλληλη γυμναστική. Αν και, αυτό που θέλουμε να δούμε στην πραγματικότητα, είναι οι ικανότητές σας σ’ αυτό το κομμάτι.


Να μας κάνετε εκπλήξεις πού και πού.

Όσο πιο βαθιά μπαίνετε στη σχέση, τόσο αυτή γίνεται ρουτίνα. Και δεν υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτό. Όταν βρίσκεστε σε ρουτίνα, νιώθετε την αίσθηση της εμπιστοσύνης και της σταθερότητας. Αλλά μη φοβάστε να προσθέσετε μερικές εκπλήξεις στη σχέση σας. Έτσι θα δώσετε μία αίσθηση δημιουργικότητας στη σχέση, και τι είναι πιο τονωτικό απ’ αυτό; Οι εκπλήξεις μπορούν να αναζωογονήσουν μία γυναίκα.






loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου