ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Στικούδη: Ούτε με 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα στο Survivor



Την αποκάλυψη πως της έκαναν πρόταση να πάει στο Survivor και την αρνήθηκε έκανε η Κατερίνα Στικούδη. Μάλιστα, η τραγουδίστρια τόνισε ότι ακόμη κι αν της έδιναν 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα δεν θα λάμβανε μέρος στο τηλεπαιχνίδι.

«Μου πρότειναν να πάω στο Survivor. Είπα “όχι” για πάρα πολλούς παράγοντες. Πρώτα από όλα για την υγεία μου. Εγώ έχω τη διατροφή μου, τις βιταμίνες μου. Δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μία μέρα. Μετά, έχω τόση δουλειά που δεν θα μπορούσα να αφήσω την επαγγελματική μου πορεία για να κάνω κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει όλο αυτό το ξεκατίνιασμα και είναι κρίμα να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες υπό αυτές τις συνθήκες», είπε αρχικά στην εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης, Dot.

Και συνέχισε: «Δεν πολυπαρακολουθώ το Survivor. Ο Bo έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Μου άρεσε λίγο πιο τσουπωτούλης. Και 100% τηλεθέαση να είχε, δεν θα πήγαινα. Και 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα να μου έδιναν, δεν θα πήγαινα στο Survivor. Κατά λάθος τράκαρε κάποιος. Γυρνάς χωρίς πλευρά. Τι άλλο να σου πω πάνω σε αυτό. Κοίτα τι μπορεί να συμβεί; Δεν θα έπαιζα ποτέ με την υγεία μου».







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου