ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Τα γονίδια μίλησαν! Η 14χρονη κόρη της Κέιτ Μος έκανε την πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο



Χιλιάδες φωτογραφίσεις, δεκάδες εξώφυλλα και αποθεωτικές πασαρέλες... με τόσα πράγματα στο πορτφόλιο της θα ήταν αδύνατο για την κόρη της Κέιτ Μος να μην έχει ως πρότυπο την μητέρα της (τουλάχιστον όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι).

Η Λίλα Γκρέις, λοιπόν, είναι μια ακόμη κόρη διάσημου μοντέλου που παίρνει το ρίσκο και εκτίθεται κι αυτή στο φακό από μικρή ηλικία.

Μόλις 14, η ίδια ποζάρει με την φίλη της Στέλλα για χάρη του βρετανικού brand Braid Bar, φορώντας ένα γκρι φούτερ του.



















Ωστόσο, αν και αναμενόμενη κίνηση, η Λίλα έκανε προς έκπληξη όλων την δική της επανάσταση.
Στο πρώτο της ντεμπούτο με την μόδα άφησε στην άκρη το νωχελικό, σχεδόν καταθλιπτικό ύφος που είχε η μητέρα της στα πρώτα χρόνια της καριέρα της και αποστασιοποιήθηκε από την γκλάμουρ comfort zone των διάσημων παιδιών, παρουσιάζοντας απλά και ακομπλεξάριστα τον εαυτό της.
Κοτσιδάκια στα μαλλιά, αμακιγιάριστο πρόσωπο, σιδεράκια στα δόντια και απλή, καθημερινή πόζα... όπως δηλαδή θα ήταν οποιοδήποτε κορίτσι στην ηλικία της. Ούτε πισίνες, ούτε πανάκριβα αξεσουάρ, ούτε εκφράσεις κακομαθημένου.
Κάτι τέτοιο, βέβαια, μπορεί να ήταν και ο όρος της Κέιτ Μος προς την κόρη της, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν την έχει αποτρέψει από το να ασχοληθεί με την μόδα.
Και μπορεί σε αυτόν τον χώρο η Κείτ Μος να οφείλει την επιτυχία της και την δημόσια αναγνωρισιμότητά της, αλλά μέχρι ενός σημείου οφείλει και την... καταστροφή της.
Δεν έχουν ακουστεί λίγα άλλωστε για το σούπερμοντελ των ‘90s με τις καταχρήσεις, την άτακτη προσωπική ζωή και τις τολμηρές της εμφανίσεις να έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον διεθνή Τύπο.
Αυτό, η Κέιτ Μος ήταν κάτι που γνώριζε μιας και η ίδια όντως προστάτεψε την κόρη της μέχρι ένα σημείο από την «κατάρα» του να είσαι παιδί διάσημου.
Η Κέιτ Μος, λοιπόν, δεν είχε επιτρέψει στον Τύπο να δείξει το πρόσωπό της Λίλα, ως παρανυμφάκι στον γάμο της, ενώ την έχει αφήσει να κάνει συμβόλαιο ως μοντέλο μόνο στο πρακτορείο που διατηρεί η ίδια.
Όλη η αυστηρότητα βέβαια φαίνεται πως υποχώρησε μετά το εξώφυλλο του στην ιταλική Vogue τον περασμένο Ιούνιο, όπου μάνα και κόρη ποζάρουν αγκαλιά, δείχνοντας πως είναι πλασμένες για να είναι όμορφες!


bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου