ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Καύσωνα με 35-36 βαθμούς την άλλη εβδομάδα, προβλέπουν μετεωρολόγοι




Σκαμπανεβάσματα τα οποία θα καταλήξουν σε... καύσωνα θα έχει η θερμοκρασία το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Αρναούτογλου, τις επόμενες ημέρες τη χώρα θα σαρώσουν δυνατοί άνεμοι, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά όμως αμέσως μετά και συγκεκριμένα από τις 13 έως τις 17 Μαΐου τα θερμόμετρα αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο με θερμοκρασίες που θα αγγίζουν τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου!

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου:
«Πολύ έντονα τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα έως και τα μέσα του μήνα όπου αναμένεται και ένα πέρασμα πρόσκαιρου μεν αλλά έντονου κύματος ζέστης στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας!
Πιο συγκεκριμένα: Λίγες οι βροχές με την μορφή μπόρας έως και τη Δευτέρα κυρίως στα βόρεια ορεινά. Αρκετή ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα!
με τους ανέμους την Παρασκευή να μην ξεπερνούν στα πελάγη τα 4-6 μποφόρ, όμως στον Κορινθιακό, τη δυτική Αττική και τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας οι δυτικοί άνεμοι δεν αποκλείεται να αγγίξουν κτα 6-7 μποφόρ!Το Σάββατο θα επικρατήσουν μέτριοι άνεμοι στα πελάγη ενώ την Κυριακή ισχυροί θα είναι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κυρίως στα ηπειρωτικά! Τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται εξασθένηση των ανέμων
Η θερμοκρασία έως και την Κυριακή θα πλησιάζει στα πεδινά ηπειρωτικά και τους 29-30 βαθμούς , περισσότερη δροσιά στα ορεινά και τα νησιά του Αιγαίου όπου δεν θα ξεπεράσει τους 24-26 βαθμούς Κελσίου. Την Δευτέρα και κυρίως την Τρίτη θα σημειώσει σταδιακή αισθητή πτώση στις περισσότερες περιοχές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ενώ σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία ένα πρόσκαιρο άλλα έντονο κύμα έντονης ζέστης προβλέπεται προς τα μέσα του μήνα (χοντρικά από τις 13-17 Μαΐου) στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας με τον υδράργυρο στα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας να αγγίζει και τους 35-36 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο. Τα τελευταία στοιχεία θέλουν πάντως υποχώρηση της θερμοκρασίας σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα περίπου από τις 18 Μαΐου και μετά!
Για ότι νεότερο σας περιμένω στο
https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/


Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου».


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου