Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την επίθεση κατά Παπαδήμου
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, φέρει πολλαπλά αλλά
επιφανειακά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα και στα πόδια. Πρόκειται να νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» και να χειρουργηθεί προκειμένου να καθαριστεί το τραύμα, ωστόσο η υγεία του δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.
Το συμβάν θυμίζει τα τρομο-δέματα που είχαν σταλεί τον Μάρτιο στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και τα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας υπαλλήλου του ΔΝΤ. Την ευθύνη είχε αναλάβει τότε η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος αντελήφθη το περιεχόμενο του φακέλου αμέσως αφού τον άνοιξε και τον άφησε να πέσει στο πατάκι της θέσης του συνοδηγού, όπου καθόταν.

Στο όχημα επέβαιναν ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οδηγός του, που επίσης τραυματίστηκε και ένα ακόμα άτομο, ενώ ακολουθούσε συνοδευτικό όχημα της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στην φωτογραφία-ντοκουμέντο ο Λουκάς Παπαδήμος μεταφέρεται τραυματισμένος στο ασθενοφόρο. Την δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών:


imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου