ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΦΡΙΚΗ: Ψαράδες έσφαξαν Σαλάχια και τα ξανά πέταξαν στη Θάλασσα. Σοκαρισμένοι οι Δύτες που τα βρήκαν δεν Πίστευαν ότι…






Σοκάρουν οι εικόνες που δείχνουν 5 σαλάχια με
κομμένο κεφάλι σε μία πολύ άσχημη περίπτωση βιαιότητας ενάντια σε ζώα. Τα σαλάχια βρέθηκαν στην αποβάθρα Rye, κοντά στην ακτή της Victoria’s Mornington Peninsula. Η ανακάλυψη έκανε τους εξοργισμένους δύτες να ζητήσουν να σταματήσουν οι επιθέσεις στα θαλάσσια αυτά πλάσματα.



Αυτό το περιστατικό είναι το τελευταίο από πολλά περιστατικά βιαιότητας ενάντια σε ζώα που αντιμετωπίζουν οι δύτες της Mornington Peninsula καθημερινά.








Η εκπαιδεύτρια καταδύσεων, Jane Bowman, είπε πως εντόπισε 18 νεκρά σαλάχια με παρόμοια τραύματα στην τελευταία της κατάδυση. Όλα τα σαλάχια είχαν ριχτεί στην θάλασσα, παραβιάζοντας τον νόμο που σχετίζεται με τα ανεπιθύμητα αλιεύματα. Ένας δύτης βρήκε ένα από τα σαλάχια ζωντανό παρά το τραύμα του και κατέγραψε την προσπάθειά του να επιβιώσει.










Σύμφωνα με τον νόμο 101 του Fisheries Victoria 2009, είναι παράπτωμα το να μην μπορέσεις να επιστρέψεις τα ψάρια που δεν θες στο νερό χωρίς να τραυματιστούν.







Αυτές οι φρικιαστικές επιθέσεις έχουν ωθήσει την ομάδα Banjo Action Group να πάρει θέση και να αρχίσει να συλλέγει αποδείξεις πως οι επιθέσεις δεν είναι κάποιο μεμονωμένο περιστατικό. Καταθέσεις και φωτογραφικό υλικό θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν πως τα σαλάχια σφαγιάζονται εδώ και πολλά χρόνια επειδή πιάνονται στα δίχτυα ψαράδων.





Το Port Phillip Bay βρίσκεται υπό συνεχή επιτήρηση από μυστικούς και ένστολους επιθεωρητές οι οποίοι προσπαθούν να προφυλάξουν τον ιδανικό αυτό τουριστικό προορισμό αλλά οι δύτες κάνουν έκκληση για περισσότερες πράξεις μετά από την τελευταία επίθεση στην θαλάσσια ζωή της περιοχής.

“Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε για να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη και παράνομη συμπεριφορά.”










Πολλοί πιστεύουν πως οι ψαράδες σκοτώνουν αυτά τα θαλάσσια πλάσματα γιατί τους τρώνε τα ψάρια ή γιατί δεν θέλουν να τα πιάσουν ξανά την επόμενη φορά.







Συγκεντρώθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής ζητώντας να “Σταματήσει η Σφαγή” και να προστατευτεί η θαλάσσια ζωή. Οι εικόνες από τα νεκρά σαλάχια έχουν τραβήξει την προσοχή πολύ κόσμου στα social media πυροδοτώντας πολλά αρνητικά σχόλια.







“Όποιος το έκανε αυτό είναι στο πρώτο στάδιο για να γίνει σειριακός δολοφόνος,” είπε ένας. “Κλειδώστε τους και πετάξτε το κλειδί όπως και τα ψάρια δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους,” είπε ένας άλλος.

Οι σκέψεις σας;



via
loading...

1 σχόλιο: