ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Γεμιστές μελιτζάνες με πανσέτα και γραβιέρα



Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 4 άτομα
2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες στη μέση
6 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
100 γρ. καπνιστή παντσέτα κομμένη σε κυβάκια
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
2-3 φύλλα βασιλικό λεπτοκομμένα
Φρυγανιά τριμμένη
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βγάζουμε την ψίχα από τις μελιτζάνες και την κόβουμε τετραγωνάκια.
Κρατάμε στην άκρη το περίβλημα. Βάζουμε σε ένα μπολ την ψίχα μαζί με τα τοματίνια, την παντσέτα, το βασιλικό, το τυρί, λίγο αλάτι και πιπέρι και 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τις μελιτζάνες. Βάζουμε σε ένα ταψί, ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο και λίγη φρυγανιά τριμμένη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά.



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου