ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Υπέρβαρα ζώα που έσπασαν τα ρεκόρ



Περιπτώσεις που χρειάστηκαν ακόμη και δίαιτα.


Ακόμη και τα συμπαθή τετράποδα αντιμετωπίζουν προβλήματα βάρους.
Ο παχουλός πίθηκος της Ταϊλάνδης.



Γνωστός και ως «Uncle Fat» ο υπέρβαρος πίθηκος έγινε γνωστός τον Απρίλιο του 2017 καθώς τρεφόταν με ανθυγιεινό φαγητό. Διασώθηκε και μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής μιας και ζύγιζε 26 κιλά, το τριπλάσιο από το συνηθισμένο. Ο άνδρας που κατάφερε να τον πιάσει για να προχωρήσουν στη συνέχεια στη φροντίδα του, δήλωσε ότι ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχε πολύ δύναμη.
Η γάτα που πήρε μέρος σε διαγωνισμό απώλειας βάρους.




Η γάτα Aberdeen έχει επιλεγεί για τους τελικούς του εθνικού διαγωνισμού αδυνατίσματος κατοικίδιων ζώων ώστε να ανταγωνιστεί άλλα έξι παχύσαρκα κατοικίδια ζώα από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η κολοκύθα, όπως είναι το όνομά της, ζυγίζει 10,2 κιλά και πρέπει να χάσει 3,2 κιλά για να κερδίσει.
Το σκυλάκι που το παρομοίαζαν με φώκια




Στα πιο βαριά του, ο Tyko ζύγιζε 49 κιλά και είχε διπλάσιο από το κανονικό του μέγεθος λόγω υπερτροφίας και έλλειψης άσκησης. Μπορούσε να κάνει μόνο μερικά βήματα, πριν να αναπνεύσει και να πέσει στο έδαφος. Οι γείτονες του ζήτησαν βοήθεια από μια οργάνωση για την απώλεια των κιλών του.
Η αρκούδα που ζούσε σε ένα μικρό κλουβί έγινε παθολογικά παχύσαρκη




Για μια δεκαετία, η ασιατική μαύρη αρκούδα Lily ζούσε σε ένα μεγάλο δοχείο που χρησιμοποιούταν για την αποθήκευση καλαμποκιού για ζώα στο Maryland. Ζούσε εκεί από μικρή ηλικία και δεν είχε τη δυνατότητα να τρέξει ή να σκαρφαλώσει με αποτέλεσμα να γίνει παχύσαρκη. Τελικά, το 2016 μετά από πίεση του κράτους, ο ζωολογικός κήπος υποχρεώθηκε να την αφήσει εκτός δοχείου και έτσι κατάφερε να χάσει λίγο βάρος.
Οι τίγρεις στην Κίνα που προκάλεσαν την οργή των ακτιβιστών




Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν σε ζωολογικό κήπο στην επαρχία Harbin της βορειοανατολικής Κίνας τον Φεβρουάριο του 2017. Κάποιοι έχουν εκφράσει ανησυχίες, καθώς τα ζώα μοιάζουν παχύσαρκα, ωστόσο, σύμφωνα με το ζωολογικό κήπο, είναι φυσιολογικό οι τίγρεις της Σιβηρίας να τρώνε πολύ τους ψυχρούς χειμερινούς μήνες και να κερδίζουν βάρος. Οργανώσεις πάντως αναφέρουν ότι τα κιλά τους είναι υπερβολικά και προχώρησαν σε κινήσεις για να προστατέψουν τα ζώα.
Ο σκύλος που έκοψε τις πίτσες και τα μπιφτέκια και έχασε 44 κιλά




Το υπέρβαρο σκυλί τρεφόταν μόνο με ανθυγιεινό φαγητό, πίτσες και μπέργκερ. Ένας φοιτητής νοσηλευτικής ανέλαβε δράση όταν είδε για πρώτη φορά τον Ντένις που ανήκε σε έναν συγγενή του και τον έπεισε να τον αφήσει να υιοθετήσει τον σκύλο. Ακολούθησε δίαιτα και κάποια χειρουργεία ώστε να αποκτήσει φυσιολογικό βάρος.





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου