Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Πιάστηκε στις Φιλιππίνες σπάνιο γιγάντιο ψάρι που μοιάζει σαν να έχει πάνω του τατουάζ!Μερικοί ψαράδες σε μια επαρχία στις Φιλιππίνες, έπιασαν ένα μεγάλο ψάρι που
μοιάζει να έχει τατουάζ στο δέρμα του. Οι φωτογραφίες δείχνουν τα περίπλοκα σημάδια που έχουν προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων, τόσο μέσω του ίντερνετ, όσο και στην πραγματικότητα.

Τ
ο ψάρι πιάστηκε από τοπικούς αλιείς στην επαρχεία Λόπεζ Τζαενά του Μισαμίς Οξντεντάλ των Φιλιππίνων. Οι παρακάτω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από ένα πρακτορείο ειδήσεων.

Ένα μεγάλο ψάρι που φαίνεται σαν να έχει τατουάζ στο δέρμα του, αλιεύτηκε σε μια επαρχία στις Φιλιππίνες


Παρατηρώντας μια κοντινή φωτογραφία, το ψάρι φαίνεται να έχει λεπτομερή σημάδια, μοτίβα, ακόμη και γράμματα. Ωστόσο, η πηγή τους είναι ασαφής. Στις φωτογραφίες, το χρώμα τους φαίνεται να είναι μεταλλικό μπλε.

Με μια πιο προσεκτική ματιά στο ψάρι, μπορείτε να δείτε μερικές λεπτομέρειες στο δέρμα του


Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν το σημαδεμένο πλάσμα δίπλα σε ένα όμοιου τύπου και μεγέθους ψάρι, αλλά χωρίς σημάδια στο σώμα του. Από το ψάρι με τα μοτίβα, λείπει ένα τμήμα κοντά στην ουρά. Το άλλο ψάρι καθαρίζεται από έναν άνδρα.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν πως τα σημάδια προκλήθηκαν από κάποια σκουπίδια στη θάλασσα
Πολλοί χρήστες από το διαδίκτυο που είδαν την φωτογραφία, εικάζουν ότι τα σημάδια ή τα «τατουάζ», οφείλονται σε κάποια σκουπίδια, ίσως πλαστικό ή ύφασμα με εκτυπώσεις, που είχαν κολλήσει στο σώμα του ψαριού.

Ένα σχόλιο αναφέρει: «Αυτό πιθανότατα προκλήθηκε από κάποιο είδος σκουπιδιού ή υφάσματος που ακουμπούσε το σώμα του ψαριού. Με την πάροδο του χρόνου, αποτυπώθηκε το σχέδιο επάνω στο σώμα του. Είναι απλά μια σκέψη!»
instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου