ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Συνταγή: Σαλάτα με μπέικον και μήλα



Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.

Υλικά για 4 άτομα
1 μαρούλι
1 τροκαντέρο
1 λόλο ρόσο
2 μήλα κόκκινα
150 γρ. μπέικον λεπτοκομμένο
50 γρ. τυρί φιλαδέλφεια
100 γρ. τυρί ελληνικό
100 γρ. κρουτόν
2 κ.σ. ξύδι από μήλο
χυμό από ½ λεμόνι
4 κ.σ. ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Πλένουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες μαζί με τη φλοίδα, περνώντας τα με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.
Μέσα σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να γίνει διάφανο και τραγανό.
Προσθέτουμε και το ένα από τα δύο μήλα και τα σοτάρουμε όλα μαζί.
Μόλις σοταριστούν βγάζουμε από την κατσαρόλα το μήλο και το μπέικον και τα κρατάμε στη ζέστη ενώ στην ίδια κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε το ξύδι από μήλο, το φιλαδέλφεια, το τυρί και λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία κρέμα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τις σαλάτες μας (το μαρούλι, το τροκαντέρο και το λόλο ρόσο), που τις έχουμε κόψει με το χέρι, το ωμό μήλο και στη συνέχεια προσθέτουμε το μπέικον και το άλλο μήλο.
Τέλος ρίχνουμε από πάνω την κρέμα μας και λίγα κρουτόν.



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου