ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Γυναίκα καλεί άντρα για σεξουαλική συνεύρεση στα… Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ



Ένας τύπος στέλνει στο Snapchat άσεμνο πορνογραφικό υλικό σε μια κοπέλα, κι έτσι πέφτει μόνος του στην καλοστημένη παγίδα της.

Η Tara Natasha δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook όλη την ξεκαρδιστική στιχομυθία με τον επίδοξο εραστή, καλώντας τον να συνευρεθεί σεξουαλικά με κείνη και μια φίλη της πουθενά αλλού από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ!

«Και πού μένεις;», ρωτά ο JJ, για να συνεχίσει: «Μένεις μόνη;». «Μένω με μια φίλη μου», του λέει εκείνη, «θα παίξει μαζί μας».




Ο JJ δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του! Είναι όμως και πονηρός, ζητώντας τον ταχυδρομικό κώδικα της κοπέλας για να σιγουρευτεί πως το πράγμα είναι αληθινό.

«SW1A 1AA», του απαντά η Tara και ο άντρας αγαλλιάζει, καθώς μένει κάπου κοντά: «20 λεπτά με το αυτοκίνητο αυτή την ώρα».



Η Tara σπεύδει να τον διαβεβαιώσει πως θα βρει εύκολα πάρκινγκ και πως εκείνη θα τον μπάσει μέσα. Του στέλνει και μια φωτογραφία με τη φίλη της για να καθησυχάσει κάθε υποψία και η φάρσα έχει στηθεί.

Σε μια στιγμή, ο επίδοξος εραστής έχει καταφτάσει στον προορισμό του: «Είμαι κοντά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ», την ενημερώνει αυτός, στέλνοντας και μια φωτογραφία από την πύλη, κάτι που όσο να πεις θορύβησε τους φρουρούς!



Ο JJ εξηγεί μετά πως δύο αστυνομικοί δεν τον άφησαν να παρκάρει εκεί που ήθελε, μιας και ήταν έξω από το Μπάκιγχαμ!



Δεν πτοείται όμως: «Θα πρέπει να παρκάρω το αμάξι μου στο πλάι. Κατέβα κάτω να με πάρεις. Το αμάξι μου τραβά πολλή προσοχή»!



Όταν καταλαβαίνει πως έχει υπάρξει θύμα εξαπάτησης, αφήνει τους καλούς του τρόπους και ξεσπά: «Με έκανες να οδηγήσω μέχρι ένα φανταστικό μέρος. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις είδα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ», λέει μαινόμενος…






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου