ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο Χούτος μιλά για την Ειρήνη, τον Χανταμπάκη και την ψήφο του Μπο



Για τα όσα έζησε στο Survivor καθώς και για τη φιλία του με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Μπο μίλησε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέφερε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ότι το σκέφτηκε πολύ για να πάρει την απόφαση και πει το «ναι». «Πιστεύω ότι έκανα μια από τις πιο ωραίες τρέλες της ζωής μου… δύσκολα το αποφάσισα γιατί δεν ήθελα να μείνω μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους».

Όσον αφορά στην αρνητική ψήφο του Μπο που τον έβγαλε προτεινόμενο και τελικά αποχώρησε, είπε: «Με τον Μπο ήμασταν φίλοι από την πρώτη στιγμή. Δεν με ψήφισε τυχαία. Θα προτιμούσε να φύγει ο εαυτός του, είδε τον εαυτό του σε μένα κι αυτό με τιμάει. Εννοείται ότι θα έχουμε καλή σχέση».

Ενώ για τη φιλία του με τον Στέλιο Χανταμπάκη τόνισε ότι όταν ήταν στο παιχνίδι «Σίγουρα με τον Στέλιο πέρναγα ακόμα καλύτερα. Σημασία έχει η φιλία και η εκτίμηση κάποιων ανθρώπων. Είμαι περήφανος που είμαι φίλος με τον Στέλιο, τον θαυμάζω ως πατέρα και ως σύζυγο».

Σε σχετικό ερώτημα για την αρνητική γνώμη που σχηματίστηκε για τον Στέλιο Χανταμπάκη είπε: «Τα συννεφάκια είναι όταν βλέπει κάποια αδικία γύρω του και ίσως να μην μπορεί να διαχειριστεί τα νεύρα του».

Όσον αφορά στο περιστατικό με το σουτιέν της Ειρήνης Παπαδοπούλου τόνισε: «Κρίμα που έχει αυτή την εντύπωση ο κόσμος γιατί ο Στέλιος είναι ένας άνθρωπος που μας διασκέδαζε, έκανε πολλές πλάκες και με τον Σπαλιάρα».

Ο Λάμπρος Χούτος αναφέρθηκε και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου λέγοντας: «Είμαι πολύ κοντά με την Ειρήνη θεωρώ ότι στο παιχνίδι είχε κάποια προβλήματα προσωπικά δικά της και μαζί με τις συνθήκες στο παιχνίδι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση».

«Να υπάρχουν κρυφές κάμερες ώστε να μην μπορεί κανένας παίκτης να έχει διπλό πρόσωπο. Γιατί εγώ άλλο έζησα άλλο είδα εδώ. Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου που βγήκα από το παιχνίδι και μπορώ να κοιτάξω τους συμπαίκτες μου στα μάτια. Εγώ ήμουν τελείως ο εαυτός μου. Ο κόσμος πρέπει να βλέπει αυτό που πραγματικά είσαι», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου