ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Απαίσιοι γονείς! Έκαναν φάρσα στα παιδιά τους αλλά ευτυχώς πήραν αυτό που τους άξιζε!



Ένας άντρας που κάνει δημοφιλή βίντεο για το διαδίκτυο, έχασε την κηδεμονία των δύο παιδιών του.

Τη Δευτέρα, η Ρόουζ Χαλ, η βιολογική μητέρα των δύο μικρότερων παιδιών του Μάικ Μάρτιν, του 9χρονου Κόντι και της 12χρονης Έμμα, δημοσίευσε ένα βίντεο μαζί με τον δικηγόρο της, Τιμ Κονλόν, λέγοντας ότι θέλει την κηδεμονία των παιδιών της, αφού αυτά ήταν οι στόχοι για τις φάρσες του Μάικ και της δεύτερης συζύγου του, Χέδερ.

Ο Μάικ και η Χέδερ δημοσίευσαν ένα βίντεο απολογίας για τη φάρσα που έκαναν στο γιο του Μάικ, τον Κόντι.




Το ζευγάρι, που προηγουμένως είχε δεχθεί σκληρή κριτική για το βίντεο με τη φάρσα, τώρα κλαίει και υποστηρίζει ότι η οικογένεια βρίσκεται σε θεραπεία.


Ο 9χρονος Κόντι δέχθηκε το μεγαλύτερο μέρος της φάρσας, κατά το οποίο του φώναζαν και τον έβριζαν. Συχνά, κατέληγε να κλαίει ή να πετάει πράγματα.



Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου υποστήριξαν την κίνηση της βιολογικής μητέρας να ζητήσει την κηδεμονία των παιδιών της και να τα πάρει μακριά από τον βιολογικό τους πατέρα και την σύντροφό του.

Οι “φάρσες” που έκανε το ζευγάρι στον Κόντι, περιελάμβαναν ψέματα ότι είναι υιοθετημένος, το σπάσιμο του X-box του με ένα σφυρί και κατηγορίες ότι έβαψε όλο το δωμάτιο με μελάνι.




Το βίντεο δείχνει τον Μάικ να προσπαθεί να πείσει τον γιο του ότι είναι υιοθετημένος, να τον σπρώχνει και να ματώνει η μύτη του, να τον κατηγορεί ότι έβαψε όλο το δωμάτιο με μελάνι, ενώ δεν το έκανε, να τον βρίζει και να του φωνάζει.

Τις περισσότερες φορές, ο Κόντι κατέληγε να κλαίει ή να ρίχνει κάτω πράγματα από τον θυμό του. Επίσης, σε κάποιο σημείο του βίντεο, ο 9χρονος απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η βιολογική μητέρα του Κόντι, Ρόουζ (αριστερά), μαζί με τον δικηγόρο της (δεξιά), ζητάει την έκτακτη κηδεμονία των παιδιών της.




Στις 22 Απριλίου, το ζευγάρι δημοσίευσε ένα απολογητικό βίντεο. “Αυτή ήταν η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου. Συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε κάνει τρομερά λάθη στην ανατροφή των παιδιών”, αναφέρει η Χέδερ στο βίντεο.

Στο βίντεο που προκάλεσε οργή, η Χέδερ εξηγεί ότι πρόκειται να ρίξει μελάνι στο δωμάτιο και μετά να κατηγορήσει τον Κόντι γι’ αυτό.

“Καταλαβαίνω και σέβομαι το πώς αισθάνεται ο καθένας. Δημοσιεύσαμε πράγματα στο διαδίκτυο που δεν έπρεπε να είναι εκεί και κάναμε πράγματα που δεν έπρεπε να κάνουμε”, αναφέρει ο Μάικ.

Ωστόσο, το ζευγάρι ακόμα συνεχίζει να υποστηρίζει ότι έκανε πλάκα.

“Θα το γράψεις χίλιες φορές. Θα πρέπει να πουλήσεις όλα σου τα παιχνίδια”, λέει ο Μάικ στο βίντεο που ανέβασε.


Τελικά, το ζευγάρι αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μια απολογητική δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου