Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς;


Είναι η σειρά που προβλήθηκε μεταγλωττισμένη στην χώρα μας, με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές και αγαπήθηκε όσο λίγες από όλα τα μέλη της οικογένειας.
Μας γοήτευσε στη μικρή οθόνη και γι’ αυτό πρέπει να βρούμε τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές της.


Τότε η Melissa Gilbert
Σε ηλικία μόλις 9 ετών πέρασε από οντισιόν, στην οποία συμμετείχαν άλλα 500 παιδάκια και κέρδισε τον ρόλο της γνωστής σε όλους μας Λόρας.

Σήμερα η Melissa Gilbert

Συνεχίζει να δρα και να παίζει μικρούς ρόλους σε παραστάσεις. Πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε και στο αμερικάνικο Dancing With The Stars.
Αν και η υποκριτική είναι σαφώς η πρώτη και μεγάλη της αγάπη, επιδιώκει να δοκιμάσει και την τύχη της στην πολιτική και θα διεκδικήσει μια έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις επόμενες εκλογές. Συγκεκριμένα θα είναι υποψήφια με τους Δημοκρατικούς και ελπίζει ότι θα κερδίσει την έδρα από τους Ρεπουμπλικάνους στην 8η περιφέρεια του Michigan, στις εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβριο του 2016.

Τότε ο Michael Landon

Ως αρχηγός της οικογένειας Ίνγκλανς, κέρδισε τις καρδίες των τηλεθεατών με την άψογή εμφάνιση του και το ευγενικό παρουσιαστικό.

Michael Landon (1936-1991)

Δυστυχώς, μετά την συμμετοχή του στην επίσης γνωστή σειρά Highway to Heaven και μετά από πολλές τιμητικές διακρίσεις και επαίνους, ο Michael Landon απεβίωσε το 1991 από καρκίνο στο πάγκρεας.

Τότε η Alison Arngrim

Αν και έπαιξε την αντιπαθητική Nelly Oleson, η Arngrim ήταν κάπως …χαριτωμένη!

Σήμερα η Alison Arngrim

Συνεχίζει να είναι μια πολύ καλή κωμική ηθοποιός.

Τότε ο Dean Butler

Αυτός ο ξανθός ηθοποιός έπαιξε την μεγάλη αγάπη που κατέληξε σε γάμο της Λόρα στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι.

Σήμερα ο Dean Butler

Ο 59χρονος Butler είναι ένα καταξιωμένος ηθοποιός παίζοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές σειρές. Έχει επίσης συμβάλει σημαντικά στην κληρονομιά της σειράς , φτιάχνοντας τη δική του εταιρία παραγωγής και δύο ντοκιμαντέρ για τη σειρά.

Τότε η Melissa Sue Anderson

Σε ηλικία μόλις 12 ετών , η Anderson είχε ήδη συμμετοχές σε πετυχημένες σειρές όπως το Bewitched και το The Brady Bunch. Η όμορφη ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει 200 κορίτσια στην οντισιόν για να πάρει το ρόλο της τυφλής και όμορφης Mary.

Σήμερα η Melissa Sue Anderson

Στα 50 της - αν και δεν της φαίνεται - συνεχίζει την καριέρα της και εμφανίζεται σποραδικά στο σινεμά και στην τηλεόραση. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Τότε η Karen Grassle

Η γλυκιά Karen Grassle έπαιξε την μητέρα της οικογένειας, πάντα υποστηρικτική και τρυφερή με όλους.

Σήμερα η Karen Grassle


Η 73χρονη, Grässle, έχει από τότε ενσαρκώσει μικρούς ρόλους σε παραστάσεις και θεατρικές παραγωγές. Όπως μπορείτε να δείτε εξακολουθεί να λάμπει!

baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου