ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ο Αεροσυνοδός κοιτούσε επίμονα το Στήθος της, αλλά αυτή δεν καταλάβαινε τον λόγο. Τότε της πρότεινε ο,τι πιο Σοκαριστικό!



Μία επιβάτης των Spirit Airlines λέει πως δεν της επιτράπηκε να πετάξει με το αεροπλάνο της επειδή η μπλούζα της ήταν πολύ αποκαλυπτική. Το περιστατικό συνέβη στις 30 Ιανουαρίου στην Νέα Ορλεάνη ενώ είχε καθίσει στην θέση της και περίμενε να πετάξει για το Fort Lauderdale.

Ένας αεροσυνοδός της είπε να καλυφτεί και εκείνη προσπάθησε να το κάνει βάζοντας πάνω της ένα παλτό, ενώ έκλαιγε από ντροπή. Ο αεροσυνοδός όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθειά της και της είπε να κατέβει από το αεροπλάνο. Άλλη μία επιβάτης που προσπάθησε να την βοηθήσει απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο μαζί της.

Στο Facebook, άλλοι δύο επιβάτες επιβεβαίωσαν πως της είπε ο αεροσυνοδός να καλύψει το μπούστο της. Ενώ εκείνη προσπάθησε να το κάνει, κάθε φορά που περνούσε είχε το ίδιο θέμα και της φώναζε πολύ άσχημα και την απειλούσε πως θα την κατέβαζε από το αεροπλάνο εάν δεν συμμορφωνόταν.

Η Donna Prieto, η μητέρα της είπε πως η κόρη της ντροπιάστηκε πάρα πολύ από τον τρόπο που της φέρθηκε ο αεροσυνοδός και από το ότι φώναζε δυνατά μέσα στο αεροπλάνο.


Η εταιρία αρνείται πως το μπούστο της έπαιξε κάποιο ρόλο στην απομάκρυνσή της. “Δεν κατεβάζουμε κανέναν λόγω μπούστου. Εάν κατεβάσουμε κάποιον θα είναι λόγω συμπεριφοράς.”

Η εταιρία ισχυρίστηκε πως η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και δημιουργούσε σκηνή, προκαλώντας τα παράπονα άλλων επιβατών. Η γυναίκα όμως αρνήθηκε πως ήταν μεθυσμένη και είπε πως είχε πιει απλά μια μπύρα πριν επιβιβαστεί.

Εσείς τι πιστεύετε; Πώς θα είχατε αντιδράσει στην θέση της;


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου