ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Εφοδος σε σπίτι και γραφείο του Γιάννου Παπαντωνίου μετά το φιάσκο της προανακριτικής στη Βουλή

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Εφοδος σε σπίτι και γραφείο του Γιάννου Παπαντωνίου μετά το φιάσκο της προανακριτικής στη Βουλή
Αιφνιδιαστική έρευνα με εισαγγελική εντολή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με
πληροφορίες στο σπίτι του πρώην υπουργού Αμυνας Γιάννου Παπαντωνίου με εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας διαφθοράς.Και αυτό μετά το φιάσκο στην προανακριτική της Βουλής, όπου και Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να συμφωνήσει ότι το αδίκημα της απιστίας για το οποίο κατηγορείται ο πρώην υπουργός έχει ήδη παραγραφεί, όπως επισημαίνουν όλα τα κόμματα.

Η έφοδος έγινε με απόλυτη μυστικότητα, στο πλαίσιο των ερευνών που είναι «ανοιχτές» από την εισαγγελία διαφθοράς για τις συμβάσεις των εξοπλιστικών που υπεγράφησαν επί ημερών του.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι προσφάτως ασκήθηκε και συμπληρωματική ποινική δίωξη για τον εξοπλιστικό πρόγραμμα του εκσυχρονισμού των φρεγατών για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος χρήματος.

Από την έφοδο που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι και γραφείο του πρώην υπουργού κατασχέθηκαν ηλεκτρονικά αρχεία και έγγραφα τα οποία αναμένεται να αξιολογηθούν όχι μόνο στην υπόθεση των εξοπλιστικών, αλλά και στην έρευνα που έχει ανοιχτή η εισαγγελία διαφθοράς για την περιουσιακή κατάσταση του πρώην υπουργού μετά και τις πληροφορίες που ήρθαν από την ελβετική δικαιοσύνη για την ύπαρξη δύο λογαριασμών και ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Αμέσως οι εισαγγελικές αρχές έκαναν αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Ελβετία, προκειμένου να ανοιχθούν οι λογαριασμοί.

Από τις απαντήσεις που αναμένονται θα κριθεί και η πορεία της έρευνας αλλά και η ποινική μεταχείριση του πρώην υπουργού.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου