Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Μάσκα με βατόμουρα για απαλότητα και λείανσηΔιατηρήστε ενυδατωμένο και λείο το δέρμα σας, με μια μάσκα ομορφιάς πλούσια σε βιταμίνη C και πολυφαινόλες, ουσίες που προστατεύουν το δέρμα με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητές τους.

Τα βατόμουρα ενυδατώνουν το δέρμα και το διατηρούν λείο και απαλό. Το έλαιο των σπόρων του βατόμουρου είναι ένας δυναμίτης καλής ενέργειας.

Η μοναδική του σύνθεση βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και το προστατεύει το από τις καταστροφικές επιδράσεις των UV-A και UV-B ηλιακών ακτίνων με αντηλιακές ιδιότητες που μετρήθηκαν από 28-50 SPF, ισάξιες με αυτές του διοξειδίου του τιτανίου.

Τα βατόμουρα είναι ο καλύτερος τρόπος να διώξεις τις φακίδες για πάντα από το πρόσωπό σου καθώς είναι ψηλά σε περιεκτικότητα κιτρικού οξέος. Οπότε λιώσε μια χούφτα βατόμουρα και άπλωσε τα στα σημεία που θέλεις. Μετά από πέντε λεπτά ξέπλυνε με νερό.
Παρασκευή
1/4 φλιτζάνι φρέσκα βατόμουρα
1/4 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή φυσικό γιαούρτι

Λιώστε τα βατόμουρα και το γιαούρτι ή την ξινή κρέμα. Απλώστε στο πρόσωπο και αφήστε για 10-15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και ήπιο καθαριστικό, αν χρειαστεί.


neadiatrofis.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου