ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

"Διάλογος" για το μέλλον του Πυρσού..

Γραφεί ο
Γιώργος Ισαακίδης:
Οι εφήμερες επιτυχίες χωρίς προοπτική (άνοδος του Πυρσού Γρεβενών από το τοπικό) δεν συγκινούν πλέον κανένα Γρεβενιώτη και μόνο αυταπάτες και ψευδαισθήσεις δημιουργούν. Αφήστε τους πανηγυρισμούς και κοιτάξτε πως θα χτιστεί η ομάδα για το μέλλον , για να εδραιωθεί στις μεγάλες κατηγορίες. Το γνωστό έργο, να ανεβαίνει κατηγορία ο Πυρσός και να πέφτει στα μισά της χρονιάς, έχει αποτελματώσει το ποδόσφαιρο των Γρεβενών. Απ΄ αυτήν την Θλιβερή πραγματικότητα , δεν έχει προβληματιστεί κανείς, με αποτέλεσμα , να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. Ενδεικτικά αναφέρω, ότι ο Πυρσός ποτέ δεν δούλεψε με ακαδημίες και παιδικά τμήματα και όσες φορές το επιχείρησε, δεν κράτησε αυτή η προσπάθεια πάνω από ένα χρόνο. Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι οι ομάδες που αποκτούν διαχρονικότητα , πρέπει να ξεκινούν από τις ακαδημίες και να δουλεύουν τα ταλέντα από τις παιδικές ηλικίες, ώστε οι αθλητές από την ηλικία των 17 ετών, να θεωρούνται έτοιμοι παίκτες, για να επανδρώσουν μια ομάδα Γ΄ Εθνικής και άνω. Αυτό για να συμβεί χρειάζεται δουλειά, υπομονή και επιμονή και πάνω απ΄όλα μεράκι και ανιδιοτελής συμμετοχή των παραγόντων που θα ηγούνται αυτής της προσπάθειας. Φωτεινά παραδείγματα συλλόγων της πόλης μας, που χρόνια τώρα καλλιεργoύν τον αθλητισμό και πρωταθλητισμό στις νεαρές ηλικίες, υπάρχουν, είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο, είτε άλλου ομαδικού αθλήματος. Απλά μιμηθείτε τους. Καλό μήνα.



Δείτε τι απαντά ο Μένιος Παπαϊωάννου:
O λόγος σου Γιώργο είναι ενωτικός ή διχαστικός? Αν δε σε ενδιαφέρει πραγματικά ποιος παίρνει το λουκούμι αλλά ποιος πραγματικά θέλει να ενώσει δυνάμεις για το καλό του αθλήματος πρέπει να κοιτάξεις και λίγο το ποιος δυναμιτίζει τις υγιείς προσπάθειες....ο Πυρσός έχει ξεκινήσει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ακαδημία ποδοσφαίρου πράγμα που οι ομάδες στις οποίες αναφέρεσαι δεν έκαναν ποτέ.....το θέμα πονάει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ το οικοδόμημα της ΕΠΣ που θέλει πάντα να καρπώνεται το κέρδος από τις συνδρομές, που στο παρελθόν κανένας ποτέ δεν ακούμπησε γιατί αυτόματα γινόταν εχθρός.....η ομάδα του Πυρσού δεν κατάφερε ποτέ τα τελευταία χρόνια να γίνει ανταγωνιστική στο ψηλότερο επίπεδο γιατί απλά ο διχασμός που έντεχνα προωθείται για να συντηρούνται ανώφελες προσωπικές φιλοδοξίες δεν επιτρέπει στους περισσότερους οικονομικούς παράγοντες να επενδύσουν από φόβο μήπως δε θα είναι αρεστοί στους μονίμως διαμαρτυρόμενους, πολλοί από τους οποίους επιδοτούνται χρόνια από τις αυτοδιοικητικές αρχές για να συντηρούν τις μετακινήσεις τους.


2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια για το τι συμβαίνει τόσα χρόνια στην ομάδα του Πυρσού είναι κάπου στη μέση απο αυτά που γράφτηκαν παραπάνω.Δηλαδή με λίγα λόγια δεν υπάρχουν παράγοντες με φιλοσοφια,νοοτροποία,υπομονή και γνώση και αν υπάρχουν είναι ένας δυο και αυτοί δεν θέλουν να ασχοληθούν...επίσης και προπονητές και ποδοσφαιριστές!!!ελπίζουμε για το καλύτερο στην επόμενη χρονιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου με συγχωρείς...αλλά,και προπονητές υπάρχουν και ποδοσφαιριστές...αλλά κάποιοι παράγοντες είναι κολημένοι για τους δικους τους λογους με καποιους συγκεκριμενους!!!!

      Διαγραφή