ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Πατέρας προσπαθεί να βοηθήσει την αδέξια κόρη του να περπατήσει στον πάγο, η αντίδραση όμως της μαμάς έκανε όλο το Ίντερνετ να παραλύσει από τα γέλια!



Δεν θα λέγαμε ότι η Ελλάδα είναι και από τις πιο κρύες
χώρες του πλανήτη, και οι περισσότεροι από μας δεν έχουμε την καλύτερη επαφή με το χιόνι.

Έχουμε λιώσει άπειρες φορές με κάποιον φίλο ή συγγενή που έφαγε τούμπα σε χιονοδρομικό ή σε παγοδρόμιο, πολλές φορές έχουμε επίσης σκάσει στα γέλια και με τις δικές μας τούμπες (ναι, δεν έχουμε ικανότητες καλλιτεχνικού πατινάζ η αλήθεια). Αλλά δεν είμαστε οι μόνοι.

Μια γυναίκα από τον Καναδά, η Caroline Charter, ανέβασε το παρακάτω βίντεο με την αδελφή της Suzanne, στο οποίο κυριολεκτικά δίνει μάχη για να πάει μέχρι το αυτοκίνητό της μετά την τελευταία χιονόπτωση.

Και ενώ φοράει ειδικές μπότες, η Suzanne, ακόμα και με τη βοήθεια του πατέρα της (!), δεν μπορεί καν να σταθεί όρθια πάνω στον πάγο!

Και μπορεί ο αγώνας της Suzanne να είναι από μόνος του ξεκαρδιστικός, το περισσότερο γέλιο όμως το ρίχνουμε με το γέλιο της μητέρα της που ακούγεται στο βίντεο!

Και για όσους τρελάθηκαν με αυτό το γέλιο… υπάρχει και σε ringtone!

“Επειδή το γέλιο της μαμάς μου είναι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας του βίντεο,” έγραψε η Caroline, “έχουμε αποφασίσει να δώσουμε το γέλιο της ως ήχο κλήσης στο iTunes Store.” Πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του ringtone τους θα διατεθούν σε δράσεις ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και την κατάθλιψη.

Η Caroline διευκρίνισε επίσης ότι ενώ η Suzanne δεν μπορούσε να περπατήσει στον πάγο, ωστόσο μπορούσε να οδηγήσει με ασφάλεια! “Το αυτοκίνητο έχει χειμερινά ελαστικά… οι δρόμοι ήταν αλατισμένοι, έτσι η οδήγηση ήταν απόλυτα ασφαλής.”

“Κανείς δεν ήταν μεθυσμένος,” πρόσθεσε. Όταν βλέπει κάποιος βέβαια την αδεξιότητα της Suzanne και ακούει και το γέλιο της μαμάς της, θα καταλάβετε γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να το διευκρινίσει!




via
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου