Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Οσοι πιστέψατε ότι αυτή η φωτογραφία του Τομ Χανκς με την ελληνική μπλούζα είναι αυθεντική, εξαπατηθήκατεΤην είδαμε σε αναρτήσεις στο Facebook, όπου οι χρήστες μιλούσαν για την λεβεντιά (;) του Τομ Χάνκς και την αγάπη που έχει για την ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του, την Ελλάδα.

Κάποιοι έγραψαν ότι ο ηθοποιός είναι περισσότερο Ελληνας από κάποιους Ελληνες, ενώ ορισμένοι δάκρυσαν από συγκίνηση γι αυτή την ελληνική (κατά βάθος) ψυχή.

Αν και η σύζυγος του Τομ Χανκς έχει ελληνικές ρίζες, αν και οι δυο τους αγαπούν την Ελλάδα και την επισκέπτονται συχνά πυκνά, όσοι βιάστηκαν να μοιραστούν αυτή την φωτογραφία εξαπατήθηκαν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr που ξεσκεπάζει τις απάτες του Internet, η μπλούζα του Τομ Χανκς που έγραφε «Τake me to Ελλάς» είναι προϊόν photoshop.

«Ο Τομ Χανκς είναι γνωστό ότι αγαπάει τη χώρα μας και την επισκέπτεται τακτικά, όμως, η φωτογραφία αυτή είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας. Η κανονική φωτογραφία έρχεται από το 2015 όπως φαίνεται από το λογαριασμό του στο instagram και όχι, δεν φοράει μπλουζάκι με μήνυμα για τη χώρα μας. H φωτογραφία κυκλοφόρησε ως πρωταπριλιάτικο αστείο από το mygreekheart.com και είναι κάτι που το ξεκαθαρίζει στο άρθρο του» γράφουν τα ellinikahoaxes.gr.Τι έγραφε όμως η πραγματική μπλούζα;

Τον αριθμό 9 γιατί πολύ απλά πρόκειται για μια αθλητική φανέλα των ΗΠΑ.bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου