ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Έρευνα-κόλαφος: Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια;



Mία έρευνα-κόλαφος


H αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ακούμε για κάποιο χωρισμό, το μυαλό μας πηγαίνει στο τρίτο πρόσωπο και όχι άδικα. Δεν είναι λίγα εξάλλου τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, επειδή ο ένας από τους δύο τσιλιμπούρδισε (ή και οι δύο απλά ο ένας ήταν πιο άτυχος).

Παρόλα αυτά, μία νέα έρευνα, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να σε αφήσει κυριολεκτικά άφωνη και αρκούντως προβληματισμένη, με το αποτέλεσμα αυτό.

Όχι φίλη μου, ο βασικός λόγος χωρισμού, και ο μεγαλύτερος εχθρός ενός ερωτευμένου ζεύγους, δεν είναι το κέρατο, αλλά όπως υποστηρίζει ο Terri Orbuch-relationship expert-είναι ο ελάχιστος χρόνος που αφιερώνει ο καθένας στον εαυτό του.

Πριν αντιδράσεις, και πριν σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης, εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Κάθε ζευγάρι, το οποίο δεν περνάει χρόνο χωριστά και το οποίο είναι 24 ώρες το 24ωρο μαζί, μοιραία κάποια στιγμή θα βαρεθεί καθώς αναπόφευκτα θα έρθει ο κορεσμός. Και τι συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις; Έχουμε γκρίνια, νεύρα κάτι που οδηγεί σε αποξένωση και φυσικά στο κέρατο.

Οπότε, σε περίπτωση που έχεις γίνει στενός κορσές στον καλό σου, άστον να αναπνεύσει γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι τόσο θετικά. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον!



instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου