ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Είναι όμορφες, ταξιδεύουν στον κόσμο και κερδίζουν χρήματα



Η Shay Orlena Brown και η Cassie Torrecillas, είναι φίλες και συνεργάτιδες οι οποίες ηγούνται της εκπαιδευτικής κοινότητας Bucketlist Bombshells.

Τα δύο κορίτσια διδάσκουν νεαρές γυναίκες πώς να στήνουν τη δική τους online επιχείρηση που θα τους δίνει την ευκαιρία να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο. Όπως γράφει το Forbes, τα δυο ευρηματικά κορίτσια πέρα ότι διαθέτουν μια πληθώρα πληροφοριών για την κατάλληλη οικοδόμηση μιας διαδικτυακής επιχείρησης, ταξιδεύουν σε όποιο μέρος της γης θέλουν, ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες έχει ένας ελεύθερος επαγγελματίας και το πιο σημαντικό, κερδίζουν αρκετά χρήματα.

«Έχεις ένα όμορφο διαμέρισμα, μια καλή δουλειά, ένα σταθερό εισόδημα και 10 ημέρες διακοπών το χρόνο- τι παραπάνω να θέλεις, σωστά; Λάθος!», λένε. «Λαχταράς να δημιουργήσεις κάτι δικό σου και ναι ζώντας μια μέτρια, χωρίς έμπνευση ζωή δεν είναι αρκετή... Και μάντεψε, δεν είσαι μόνη», συμπληρώνουν.




Η Cassie κατάγεται από την Καλιφόρνια και το 2013 πήρε το πτυχίο της στην Στρατηγική Επικοινωνία. Η Shay είναι μια περήφανη Καναδή με μεταπτυχιακό στο εμπόριο και την επιχειρηματικότητα.

Το κοινό τους σημείο: λάτρευαν τις δουλειές τους με ωράριο 9-5, μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι αυτή η ρουτίνα θα τις ακολουθούσε σε όλη τους τη ζωή. Οπότε έπρεπε να προβούν σε ριζικές αλλαγές και να μετατραπούν σε νομάδες της σύγχρονης εποχής. Γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι στο Μεξικό, και έκτοτε είναι αχώριστες. «Στόχος μας ήταν να χτίσουμε μια online επιχείρηση που θα μας έδινε ελευθερία να ταξιδεύουμε, να είμαστε τα αφεντικά του εαυτού μας και να απολαμβάνουμε αυτή τη ζωή που μας δόθηκε», λέει η Shay.

Οι δυο επιχειρηματίες, έχουν τουλάχιστον τρεις online μπίζνες (μεταξύ άλλων μια εκπαιδευτική πλατφόρμα) ενώ μόλις το περασμένο έτος κατάφερναν και έβαζαν στις τσέπες τους το ποσό των 11.000 δολαρίων το μήνα κι «έτσι μπορέσαμε να κερδίσουμε 130.000 δολάρια».

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου