ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Οι καταγγελίες για απόπειρες απαγωγής στην Π.Ε. Κοζάνης-Ποιά είναι η αλήθεια-Τι λέει η Αστυνομία




«Φτάσαμε στο σπίτι και είδαμε ένα μπλε αμάξι με δυο άντρες να μπαίνει με ταχύτητα στο δρομάκι προς το σπίτι

της κόρης μας, λίγα μέτρα μακριά από εμάς… τους ρωτήσαμε τι θέλουν και μας απάντησαν πως ψάχνουν αυτούς με το λευκό βανάκι και τα φιμέ τζάμια που απαγάγουν μικρά παιδιά…»
Η περιγραφή, μέσω τηλεφωνήματος στο Kozanimedia, της καλής φίλης, που διαμένει σε χωριό πέριξ της Κοζάνης δείχνει και το μέγεθος της αναστάτωσης και της έκδηλης ανησυχίας που διατρέχει τους γονείς και τους… παππούδες (ειδικά) μικρών παιδιών σε κάθε γωνιά της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, μετά τη δημοσιοποίηση των δυο καταγγελιών για περιστατικά απόπειρας απαγωγής σε Βελβεντό και Τσοτύλι, τα οποία πήραν, πλέον, πανελλαδικές διαστάσεις. Σε κάθε… γωνιά του Νομού μας γονείς είναι πανικόβλητοι, εκπαιδευτικοί σκέφτονται να ακυρώσουν ακόμη και σχολικές εκδρομές και το ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη όλων είναι εάν, πράγματι, συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Η δημοσιοποίηση των δυο υπαρκτών καταγγελιών, οι οποίες δε σχετίζονται και είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, προκάλεσε το συγκεκριμένο… τσουνάμι ανησυχίας που εκδηλώθηκε ήδη στα Σέρβια και στη Γαλατινή, με αόριστες αναφορές, φήμες και διαδόσεις περί του ίδιου, πάντα λευκού, βαν που, υποτίθεται, βρισκόταν έξω από σχολεία με σκοπό να «εντοπίσει» μικρά παιδιά. Φυσικά, καμία σοβαρή και επώνυμη καταγγελία στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα δεν υπήρξε, παρά μόνο μια ατέρμονη και συνεχής συζήτηση στο Facebook,στα καφενεία, στα σπίτια και στις γειτονιές.
«Δε μπορούμε να πετάξουμε στα σκουπίδια καμία καταγγελία για απόπειρα απαγωγής», υπογράμμισε στο Kozanimedia ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή μας, με τον ίδιο, πάντως, να σπεύδει να καθησυχάσει γονείς, παππούδες και… μαθητές: «Οι φήμες και οι πληροφορίες σε ολόκληρη τη χώρα κάνουν πάντα λόγο για λευκό βανάκι, με φιμέ τζάμια και τα λοιπά. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς πως σχεδόν πάντα μιλάμε για ανυπόστατες αναφορές και καταγγελίες». Και καταλήγει με το, απόλυτα λογικό και… δηκτικό ερώτημα: «Είναι δυνατόν, ακόμη και αν υποθέσουμε πως ισχύουν οι περιγραφές, οι όποιοι… επίδοξοι απαγωγείς να μην έχουν σκεφτεί ποτέ να… αλλάξουν αυτοκίνητο;».
«Ασφαλώς και όλοι οι γονείς, αλλά και οι παππούδες και γιαγιάδες που ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου