ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Είναι όλοι bodybuilders! Δείτε την απίστευτη οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Είναι όλοι bodybuilders! Δείτε την απίστευτη οικογένεια του Κωνσταντίνου ΒασάλουPersonal trainer, ναυαγοσώστης, πρωταθλητής στο bodybulding. Η καθημερινότητα του 27χρονου Κωνσταντίνου Βασάλου πριν μπει στο Survivor ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της αφιερωμένη στην σκληρή προπόνηση.

Κατανάλωνε ημερησίως 4.000 θερμίδες και από την αρχή της παραμονής του στο Survivor, οι θερμίδες μειώθηκαν στις 400. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι ο μόνος από την οικογένειά του που ασχολείται με το bodybuilding. Ο πατέρας του, Γιάννης, είναι ένας από τους γνωστότερους bodybuilders στην Ελλάδα, ενώ με το άθλημα ασχολείται και η θεία του, Μαρία και η αδελφή του, Μαριάννα.

Πρόσφατα, πατέρας, γιος και κόρη κατέκτησαν στο Bαλκανικό πρωτάθλημα bodybuilding, το χρυσό, το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο.


Στις αρχές Απριλίου, οι «Μαχητές» του Survivor κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και μηνύματα από μέλη της οικογένειάς τους και αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έλαβε μήνυμα από τον πατέρα του, ο οποίος του έγραφε χαρακτηριστικά: «Κωνσταντίνε μου, η σκέψη μου και η ενέργειά μου είναι μαζί σου. Πάμε δυνατά».


bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου