ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Forbidden Area: Αυτές είναι οι 5 πιο επικίνδυνες παραλίες στον πλανήτη

Υπέροχη άμμος, εξωτικά φυτά και γαλαζοπράσινα νερά που κρύβουν
κροκόδειλους, καρχαρίες, μέδουσες και ισχυρά ρεύματα. Από την Αυστραλία μέχρι την Ινδία, αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες παραλίες του πλανήτη.



CHOWPATTY BEACH, INDIA



Θεωρείται χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο μολυσμένες παραλίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Αυτό βέβαια δεν ενδιαφέρει καθόλου τους Ινδούς που κολυμπούν εκεί τακτικά, πλένουν τα ρούχα τους, ενώ λίγο καιρό πριν γιόρτασαν σε αυτή το φεστιβάλ Hindu.
FRASER ISLAND, AUSTRALIA



Το νησάκι Fraser είναι πραγματικά πανέμορφο. Το ίδιο βέβαια και οι παραλίες του. Οι οποίες προσφέρονται μόνο γαι περπάτημα, χαλάρωση και παιχνίδι, μια και το κολύμπι απαγορεύεται. Εκτός βέβαια και αν ανήκετε σε εκείνη την σπάνια κατηγορία που τους αρέσει να κάνουν παρέα σε νερά με ισχυρά ρεύματα, γεμάτα καρχαρίες, κροκόδειλους και μέδουσες.

GANSBAAI, SOUTH AFRICA



Λίγα χιλιόμετρα από την ακτή της παραλίας Gansbaai υπάρχει το Shark Alley. Πρόκειται για ένα μικρό κανάλι με νερό, το οποίο είναι πόλος έλξης άσπρων καρχαριών. Αν ποτέ βρεθείτε σε αυτό το μέρος, μην τολμήσετε να το επισκεφτείτε -για ευνόητους φυσικά λόγους.
HANAKAPIAI, HAWAII



Μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι, ή να αποτελεί καρέ από την ταινία Γαλάζια Λίμνη. Τα ρεύματα όμως που υπάρχουν εδώ είναι πάρα πολύ δυνατά και έχουν παρασύρει πολλούς επισκέπτες στο θάνατο.



PRAIA DE BOA VIAGEM, BRAZIL



Η υπέροχη αυτή παραλία στη Βραζιλία μέχρι το 1992 ήταν ακίνδυνη. Από τότε όμως μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 50 επιθέσεις από καρχαρίες, εκ των οποίων οι 19 ήταν θανατηφόρες. Γι’ αυτό αν ποτέ την επισκεφτείτε, προτιμήστε να κάνετε μόνο ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσετε πίνοντας ένα κοκτέιλ.

greektrips.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου