Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Πώς είναι σήμερα το καστ του Karate Kid

Όταν το Karate Kid έκανε το
ντεμπούτο του στις οθόνες το 1984, κανείς δεν πίστευε την τεράστια επιτυχία που θα γνώριζε. Τελικά η ταινία αουτσάιντερ έσπασε τα κοντέρ και έχει προβληθεί από τότε σε επανάληψη εκατοντάδες φορές.

Η επιτυχία του Karate Kid, έκανε τον νεαρό Ralph Macchio διάσημο μέσα σε μια νύχτα και έδωσε στον Pat Morita την υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ για τον Καλύτερο Ηθοποιό.
Elisabeth ShueΣτην ταινία ήταν η Ali Mills και ήταν η αγαπημένη του Daniel.
William ZabkaΟ William Zabka έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη ως Johnny Lawrence, αρχηγός της ομάδας Cobra και ένας από τους πιο κακούς της παρέας.
Ron ThomasΟ Ron Thomas υποδύθηκε τον Bobby Brown, μέλος της ομάδας Cobra Kai, ενώ παράτησε την υποκριτική λίγο αργότερα, το 1987.
Randee HellerΗ Randee Heller έπαιξε την Lucille LaRusso, μητέρα του Daniel. Γενικά είχε μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός.
Chad McQueenΟ γιος του θρυλικού ηθοποιού Steve McQueen, ο Chad έπαιξε τον Dutch (επίσης μέλος των Cobra Kai) στις δύο πρώτες ταινίες.
Ralph MacchioΟ Macchio ήταν στην πραγματικότητα 22 χρονών όταν έκανε τον έφηβο Daniel LaRusso. Πολλά από τα μέλη του καστ δεν τον πίστευαν όταν αποκάλυψε την πραγματική του ηλικία.

Τέλος, ο Pat Morita έφυγε από τη ζωή το 2005.


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου