ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Kozan.gr: Ο.Ε. Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας: Αναφορές του Δ. Σαββόπουλου, σε σκάνδαλο, με αφορμή το ύψος (12.400 ευρώ) της αμοιβής δικηγόρου για την εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, σε 4 υποθέσεις που θα εκδικασθούν την ίδια μέρα κι αφορούν την προσφυγή της ίδιας εταιρείας (ΒΙΝΤΕΟ)




Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Μακεδονίας, όταν το
μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης, εκ Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, χαρακτήρισε σκάνδαλο την έγκριση του ορισμού δικηγόρου για τη δικαστική εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας –Π.Ε. Γρεβενών-προσφυγή ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ, σε 4 αντίδικες υποθέσεις, με την ίδια εταιρεία, που θα εκδικασθούν την ίδια μέρα και για τις οποίες ο δικηγόρος, που ορίσθηκε, θα λάβει το ποσό των 12.400 ευρώ, δηλαδή από 3.100 ευρώ η κάθε υπόθεση, όταν, όπως ο ίδιος ανέφερε, θα μπορούσε να ορισθεί δικηγόρος π.χ. από την Π.Ε. Καστοριάς,  που λαμβάνει πάγια αντιμισθία, ώστε η Περιφέρεια να επωμιστεί μόνο το κόστος του κομίστρου, τα 400 – 500 ευρώ . «Ποιος παίρνει 12.400 ευρώ ρε παιδιά σε μία ημέρα; Πολλοί χουβαρντάδες είμαστε εδώ στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Με τα σημερινά δεδομένα, 12.000, σε μία ημέρα, σ’ έναν δικηγόρο, για μένα είναι ένα σκάνδαλο».


«Σκάνδαλο είναι ο τρόπος που σκέπτεστε κ. Σαββόπουλε. Δε μπορείτε να λέτε ότι για μία ημέρα ένας δικηγόρος θα παίρνει τόσα λεφτά, χωρίς να γνωρίζετε πόσες μέρες εργασίας πρέπει να κάνει….», του απάντησε το μέλος της συμπολίτευσης, Κώστας Καναβός. Δείτε όλο το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr


kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου