ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

«Sea You Soon» -Οι ελληνικές πετσέτες θαλάσσης που υπόσχονται τις πιο δυνατές αναμνήσεις από κάθε παραλία



Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας που μας κάνουν
να αισθανόμαστε απόλυτη ευτυχία. Για να έρθουν αργότερα και να μπουν στο άλμπουμ των πιο δυνατών μας αναμνήσεων, όπως αυτές που μας δημιουργεί το καλοκαίρι.

Δύο αδέρφια, ο Γρηγόρης και ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, με εμπειρία από πολύ μικροί στο χώρο της εμπορίας υφασμάτων λόγω της οικογενειακής ενασχόλησης με αυτόν τον κλάδο, κατάφεραν να «φυλακίσουν» όλη τη μαγεία του, δημιουργώντας το 2013 τη δική τους επιχείρηση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το καλοκαίρι και προκαλεί νοσταλγικά χαμόγελα.


Η «Sea you Soon» είναι η δροσιά, η γαλήνη, η ξεγνοιασιά. Είναι το βαθύ μπλε της θάλασσας. Τα λευκά ελληνικά νησιά που λούζονται στο φως του ήλιου. Είναι η ζεστασιά της φύσης, που ξεδιπλώνεται στις διακοπές με κάθε χειροποίητη πετσέτα θαλάσσης, που δεν είναι ένα ακόμα αξεσουάρ, αλλά θα σας συντροφεύει παντού.

Γνωρίσαμε τους ανθρώπους που «ευθύνονται» για το brand που είναι ο απόλυτος ορισμός του Beach Lifestyle και μιλούν στην Bovary για την υλοποίηση της ιδέας τους, αλλά και τη φιλοσοφία που ακολουθούν στο σχεδιασμό κάθε συλλογής.



Πώς αποφασίσατε να κάνετε το δικό σας βήμα στον τομέα των εποχικών προϊόντων εν μέσω κρίσης στην Ελλάδα;

«Πεποίθησή μας είναι ότι η κρίση φέρνει ευκαιρίες, αρκεί να τις εντοπίσεις και να τις αδράξεις. Η πολυετής δραστηριότητα και εμπειρία μας στην αγορά υφασμάτων και κατασκευή ενδυμάτων μας έδωσε το προβάδισμα να εντοπίσουμε γρήγορα το κενό που υπήρχε στον τομέα των premiun beach lifestyle brands. Παρόλο που η Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεμένη με το καλοκαίρι και τουριστικός προορισμός, δεν είχε παρά ελάχιστα ελληνικά brands με αντικείμενο τα εποχικά fashion προϊοντα. Οπως καταλαβαίνετε, υπήρχε χώρος και ζήτηση για την «Sea You Soon», ένα premium brand με διαφορετική προσέγγιση στις πετσέτες θαλάσσης», εξηγούν ο Γρηγόρης και ο Κωνσταντίνος Σαμαράς.




Τα μοτίβα και τα χρώματα κάθε συλλογής

«Κάθε συλλογή μας χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική και περιλαμβάνει tribal μοτίβα, ρίγες και ιδιαίτερες μονοχρωμίες, σχεδιασμένες στη παραμικρή τους λεπτομέρεια από εμάς τους ίδιους. Εμπνευση αντλούμε από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, όπως της Λατινικής Αμερικής, ενώ σε ότι αφορά την επιλογή των χρωμάτων, η παλέτα μας "δανείζεται" τους ζεστούς και ήπιους τόνους της φύσης. Στο σύνολο της εκφράζει την φιλοσοφία μας, ότι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά "τρόπος ζωής", μια έννοια που συνοψίζει την ελευθερία και τη νοσταλγία των διακοπών, σε συνδυασμό πάντα με την πρακτικότητα και την υψηλή ποιότητα».




Χειροποίητες πετσέτες με υψηλής ποιότητας νήματα, tencel και βαμβάκι

Οι «Sea You Soon» παράγονται από υψηλής ποιότητας νήματα, tencel και βαμβάκι. Η παραγωγή γίνεται κατά 70% στην Ελλάδα ενώ οι πετσέτες υφαίνονται εξολοκλήρου σε αργαλειό από ντόπιους υφαντουργούς και ειδικούς τεχνίτες που πλέκουν τα κρόσσια χειροποίητα. Η προσθήκη του νήματος tencel, τις καθιστά 50% πιο απορροφητικές από βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό και είναι ιδιαίτερα ελαφριές -400γρ- παρόλο που είναι oversized. (200 x 100 εκ). H Sea You Soon έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των νημάτων της από την Αυστριακή Lenzing ΑG, παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή οργανικών ινών.




Οι πετσέτες «Sea You Soon» απευθύνονται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες;

Φυσικά! Ο καθένας μπορεί να βρει τη δική του πετσέτα. Δεν είναι ένα «αποκλειστικά» γυναικείο ή ανδρικό brand.

Η «Sea You Soon» και το «Μade in Greece»

Η «Sea You Soon» είναι ένα ελληνικό premium Brand, όχι μόνο στο ταμπελάκι. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, σχεδιάζεται απο Έλληνες και παρόλες τις αντιξοότητες επιμένουμε να επιχειρούμε στη χώρα μας. Η θάλασσα, η έννοια των διακοπών, το ελληνικό καλοκαίρι είναι αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας μας και του brand.




Εχετε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασιών σε χώρες του εξωτερικού. Πόσο εύκολο είναι ένα ελληνικό premium προϊόν να κερδίσει έδαφος σε αυτές τις αγορές και τι είναι αυτό που σας μεταφέρουν οι ξένοι καταναλωτές όταν μαθαίνουν ότι πίσω από αυτό κρύβεται άρωμα Ελλάδας;

«Το Made in Greece τόσο εντός όσο εκτός συνόρων τείνει να γίνει συνώνυμο των υψηλής ποιότητας προϊόντων με ιδιαίτερη αισθητική. Αρκεί να σας αναφέρουμε ότι μεγάλο ποσοστό των παραγγελίων μας στο eshop έρχεται από το εξωτερικό. Σε ότι αφορά την εξαγωγική μας δραστηριότητα, η συνεχής ανάπτυξη της «Sea You Soon» σε αγορές όπως της Γερμανίας, Γαλλίας, Ουρουγουάης, ΗΠΑ, Σιγκαπούρη και πρόσφατα Αυστραλίας, μας δείχνει ότι η εμπιστοσύνη απέναντι στα ελληνικά brands που μπορεί να είχε χαθεί τα προηγούμενα χρόνια - έχει ανακτηθεί. Η προσπάθεια των νέων επιχειρηματιών στον τομέα των premium brands αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο».



bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου