ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Survivor: Πεινασμένοι πάνε οι Διάσημοι στον αγώνα ασυλίας, αλλά θα το κάνουν ντέρμπι..







Ανάμεσα σε ερωτικά παιχνίδια, περίεργα τεστ συγκατοίκησης, λυκοφιλίες και δήθεν

συνεργασίες των ομάδων, οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor δίνουν όλο και πιο κρίσιμους αγώνες, ενόψει της τελικής ευθείας του παιχνιδιού. Το ενδιαφέρον στρέφεται απόψε στον πρώτο αγώνα ασυλίας, μετά τη συνύπαρξη των δύο ομάδων στην ίδια παραλία και τις διάφορες φανερές ή κρυφές δολοπλοκίες που εξελίσσονται στις δύο καλύβες.


Τα αληθινά ή παρελκυστικά ανοίγματα και οι εκφράσεις καλής γειτονίας δίνουν και παίρνουν, όλα όμως είναι μία στρατηγική στο τέλος, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Το έπαθλο της ασυλίας ειναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Οι Διάσημοι δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν κι άλλο παίκτη, με δεδομένο ότι ειναι ήδη λιγότεροι, κατά ένα μέλος έναντι των Μαχητών. Εάν ήταν σίγουρο ότι το κοινό θα ψήφιζε να φύγει η Λάουρα, μια τέτοια αποχώρηση θα ήταν ευλογία για την ομάδα, αφού η ξανθιά παρουσιάαστρια μπορεί να χάσει ακόμα κι αν τρέχει μόνη της. Η παρουσία της στους Διάσημους ειναι πιο καταστροφική κι από τη συμμετοχή του Βαρουφάκη στην πρώτη κυβέρνηση του Τσίπρα, άρα μόνο η αποχώρησή της είναι η λύση. Επειδή όμως το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού έχει ακατανίκητη σαρκαστική διάθεση και το υπόλοιπο μαζοχιστικές τάσεις, είναι πιθανό να φύγει άλλος παίκτης, πιο δυνατός κι όχι η Λαουρ-ήττα, όπως τη φωνάζουν πλέον, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί κι άλλο η ομάδα. Αυτός ειναι ο μεγάλος κίνδυνος κι αυτό το μεγάλο διακύβευμα (πώς να αποφευχθεί δηλαδή η περαιτέρω αποδυνάμωση) για τους Διάσημους στον αποψινό αγώνα επάθλου.
Για τους Μαχητές το μεγάλο πρόβλημα που θέλουν να αποφύγουν ειναι να χαλάσει η χημεία που έχουν βρει μεταξύ τους. Σε περίπτωση ήττας θα αναβιώσουν οι παλιές κλίκες και κόντρες (Μισθοφόρος και κορίτσια από τη μία, Ορέστης, Βαςάλος και Μάριος από την άλλη, με τον Σπαλιάρα στη μέση να τον "δέρνουν" όλοι). Ο Σπαλιάρας θα προταθεί σχεδόν σίγουρα, εάν δεν πάρει ατομική ασυλία, αλλά μάλλον το κοινό τον συμπαθεί, άρα θα την πληρώσει άλλος, στην περίπτωση που η ομάδα χάσει απόψε.

Ο κινέζικος ελιγμός του Τσανγκ

Το πόσο σημαντικό ειναι για τους Μαχητές να μην χάσουν τις ισορροπίες που έχουν βρει μεταξύ τους, το έδειξε κι ο πονηρός Ορέστης στο χθεσινό διαγωνισμό των ερωτήσεων. Με μία διπλωματική κίνηση, που θα ζήλευε και ο Κοτζιάς (αν όχι και ο Κίσιγκερ ή ο Γκρομίκο), ο Τσανγκ απέφυγε την παγίδα του Τανιμανίδη και ένωσε την ομάδα του, αντί να τη διασπάσει. Ο Τσανγκ είχε μόλις κερδίσει τον διαγωνισμό και ένα από έπαθλα ήταν να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας για να διαβάσει μηνύματα θαυμαστών! Ο Σάκης του έβαλε σε εκείνο το σημείο τρικλοποδιά, λέγοντάς του ότι μπορεί να διαλέξει και να πάρει μαζί του και έναν συμπαίκτη. Η καρδιά του έλεγε προφανώς Βασάλο ή Μάριο, έστω Σπαλιάρα, καθως με αυτούς κάνει περισσότερη παρέα. Όμως διάλεξε Κώστα Αναγνωστόπουλο, με τον οποίο έφτασε στον τελικό, άρα τερμάτισε και δεύτερος στον διαγωνισμό. Αν ήθελε να τους τρελάνει όλους θα επέλεγε την Ελισάβετ βεβαια, την οποια ψηφίζει με κάθε ευκαιρία για προτεινόμενη αποχώρησης, όμως δεν μπορούσε να κάνει τέτοια υπέρβαση. Πάντως η επιλογή του Μισθοφόρου έδειξε ότι οι Μαχητές έχουν πλέον ομαδικό πνεύμα, που θα δοκιμαστεί εάν χάσουν τον αγώνα ασυλίας και αναγκαστούν να δώσει ο ένας τον άλλο στην ψηφοφορία - στα αλληλοκαρφώματα είναι πρώτοι.


Ήττα και πείνα για τους Διάσημους

Δεν είναι βέβαιο ότι παίζει ρόλο για την επίδοση κάθε παίκτη, πάντως οι Διάσημοι θα πάνε απόψε πεινασμένοι στον αγώνα της ασυλίας.

Μετά από... ακάματες προσπάθειες της Λάουρας, της Ευρυδίκης (που την κόλλησε κι αυτήν η Λάουρα ηττοπάθεια), του Κοκκινάκη και του Χρανιώτη, οι Μπλε έχασαν με κάτω τα χέρια στον αγώνα της Κυριακής, με έπαθλο κοτόπουλο πανέ.

Η Λάουρα έχασε χαλαρά τους δύο αγώνες που έδωσε. Όχι μόνο γιατί ήταν αργή σαν τρένο με κάρβουνο, αλλά και γιατί η αστοχία της ήταν παροιμιώδης.

Εάν οι αντίπαλες παίκτριες δεν πετύχαιναν το στόχο και περιμέναμε από τη Λάουρα να βάλει τους κρίκους στο καλάθι, το επεισόδιο θα παιζόταν για μέρες! Η Ευρυδίκη βρέθηκε σε κακή μέρα και έχασε και τους τρεις δικούς της αγώνες. Σάρα (3) και Ελισάβετ (2) πέτυχαν ένα θεαματικό 5-0 και έκαναν τη διαφορά, αφού οι Μαχητές κέρδισαν με 10-5. Ο Κοκκινάκης με 0-2 και ο Χρανιώτης με 1-2 έδειξαν περισςότερο σαν κάτι κουρασμένα παλικάρια (που δεν χουφτώνουν κιόλας, όπως έλεγε ο Παπαγιαννόπουλος στην ομώνυμη ταινία)! Ο Μπο διασώθηκε απλώς με 1-1-.



Έμεινε μόνο ο Αγγελόπουλος να το παλεύει: κέρδισε και τους τρεις αγώνες που έδωσε, ενώ του βγήκαν τα συκώτια να προσπαθεί να εμψυχώσει και να συμβουλεύσει τους συμπαίκτες του, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Από τους Μαχητές, πέρα από τις γυναίκες, ο Μάριος έκανε καλή εμφάνιση, αλλά έδειξε αλαζόνας και τιμωρήθηκε κάποια στιγμή. Έχοντας κερδίσει τον Κοκκινάκη, δήλωσε υπεροπτικά ότι θα καταφέρει και τον Χρανιώτη - όντως, τον νίκησε στα σημεία. Όταν όμως αργότερα βρέθηκε απέναντι σε κανονικό παίκτη, τον Ντάνο, υπέστη οδυνηρή ήττα, κυρίως ψυχολογική. Ο Αγγελόπουλος έχει μια χαψιά τον πολυλογά Κύπριο και του στέλνει από τώρα μηνύματα μην κοκορεύεται για τον τελικό, γιατί δεν μασάει ούτε από χαλούμια, ούτε από σεφταλιές.
Ο μισθοφόρος πέτυχε δυο νίκες επίσης, ενώ μία πρόσθεσε και ο Βασάλος, που περνά περίοδο ντεφορμέ - έχασε δυο ματς. Ο Σπαλιάρας, σε αντίθεση ίσως με άλλους τομείς, στα αγωνίσματα έδειξε και πάλι ασφαιρος, μετρώντας δύο ήττες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου