Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Άλλαξαν οι κανόνες για την αποχώρηση στο Survivor λίγο πριν τη διάλυση των ομάδωνΜπο και Κοκκινάκης οι
υποψήφιοι για την έξοδο...


Τα δεδομένα στο Survivor αλλάζουν και μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε και την σχετική ανακοίνωση στους παίκτες των δύο ομάδων.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, από το χθεσινό αγώνισμα και μετά, μόνο ένας παίκτης θα παίρνει ατομική ασυλία και όχι δύο, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει πως οι προτεινόμενοι θα είναι δύο. Ένας από την κάλπη και ένας από την ψήφο του παίκτη που θα έχει ατομική ασυλία. Βέβαια, αυτό μπορεί να αλλάξει, εάν και εφόσον βγουν δύο προτεινόμενοι απευθείας από την κάλπη. Τότε θα είναι τρεις οι υποψήφιοι.Πάντως όλα δείχνουν ότι το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν βελτιώνεται.

Οι ομαδικοί αγώνες θα συνεχιστούν και θα υπάρξουν για ακόμη μία ή δύο τουλάχιστον αποχωρήσεις, πριν το αγώνισμα γίνει ατομικό με διάλυση των δύο ομάδων.

Μετά το διάλειμμα στο Survivor με την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά και τα παιχνίδια με τους Τούρκους, Μαχητές και Διάσημοι επανήλθαν στην πραγματικότητα και έδωσαν μάχη στο παιχνίδι ασυλίας.

Οι Μαχητές κέρδισαν με 10-9 κι έτσι οι Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου και ψήφισαν τους παίκτες προς αποχώρηση. Ο Κώστας Κοκκινάκης με τρεις ψήφους είναι ο πρώτος προτεινόμενος, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης, λόγω της ατομικής ασυλίας, ψήφισε τον Μπο.newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου