ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τσανγκ: «Για αυτό ψήφιζα συνέχεια την Ελισάβετ στο Survivor»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Panorama» ήταν
το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ορέστης Τσανγκ.


Ο «Κινέζος από τη Θεσσαλονίκη» του ριάλιτι επιβίωσης κατά την αρχή της εμφάνισής του στην εκπομπή είδε τα πλάνα της αποχώρησής του την περασμένη εβδομάδα και σχολίασε: «Το βλέπω δεύτερη φορά και συγκινούμαι. Είδα μια φορά πριν την αποχώρηση, αλλά και πάλι συγκινούμαι».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν περίμενε να ήταν ο παίκτης που θα έκανε βαλίτσα για Ελλάδα, μιας και έδειξε την έκπληξή του όταν άκουσε τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει το αποτέλεσμα.
«Δεν το περίμενα καθόλου, έμεινα λίγο έκπληκτος εκείνη τη στιγμή, μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι εγώ αυτός και στεναχωριέμαι όχι γιατί έφυγα εγώ κι όχι άλλος συμπαίκτης του, αλλά γιατί ήθελα κι άλλοSurvivor, ήθελα να ζήσω κι άλλο εκεί, ήθελα κι άλλες εμπειρίες».
Αναφορικά με τους συμπαίκτες του που ήταν προτεινόμενοι μαζί του που ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ελισάβετ Αιναντζόγλου, είπε: «Ήμουν ο πρώτος που του είπε (σς: Γιάννη Σπαλιάρα) ότι θα σε ψηφίσω για αυτούς τους λόγους. Όσο για την Ελισάβετ, δεν είναι τίποτα προσωπικό, είναι ξεκάθαρο αλλά από την αρχή θεωρούσα ότι δεν είναι δυνατή παίκτρια και γι’ αυτό την ψήφιζα», είπε και συνέχισε: «Για μας δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, είναι η συμβίωση, να μαγειρεύεις, να μένεις καθαρός και να ζεις σαν άνθρωπος σε αυτό το καλυβάκι. Είναι ένα τρίπτυχο".
Εξήγησε, φυσικά, τι είναι το τρίπτυχο αυτό που ανέφερε: «Ο τρόπος σκέψης μου είναι ότι κατά 50 -60% μετράει το αγωνιστικό, σίγουρα υπάρχει 20-25% που είναι η συμπάθεια, υπάρχει και το κομμάτι της συμβίωσης. Προσπαθούσα να τα εξισώσω, έβγαζα ένα αποτέλεσμα, ορθολογιστικό κατ’ εμέ και έτσι έκανα από την πρώτη ψηφοφορία».
Όσο για το πώς ένιωσε όταν βρέθηκε εκείνος προτεινόμενος; Τι ήταν αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι έκανε τους συμπαίκτες να τον ψηφίσουν; «Δεν θα άλλαζα κάτι, θα συνέχιζα να είμαι αυτό που είμαι. Δεν θα άλλαζα χαρακτήρα για να αρέσω σε κάποιους. Θέλω να πω σε τηλεθεατές ότι προτιμώ να πεινάω με τους Μαχητές, παρά να χαμογελάω με τους Διασήμους», είπε.


iefimerida.gr 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου