ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Στη Νεβάδα είναι πια παράνομο να αφήνεις τον σκύλο σου στο αμάξι



Το έχουμε δει και το ξέρουμε όλοι μας καλά, ανθρώπους να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους για να πεταχτούν μέχρι το σούπερ μάρκετ «ξεχνώντας» στο εσωτερικό τον δύσμοιρο σκυλάκο.

Πόσο μάλλον που συχνά μάλιστα το αμάξι είναι κάτω από τον καυτό ήλιο, λειτουργώντας ως φούρνος για το φουκαριάρικο ζώο. Όπως υπολογίζεται, όταν έξω επικρατεί ηλιοφάνεια και θερμοκρασία 22 βαθμών Κελσίου (που δεν τη λες ακριβώς και καύσωνα), το εσωτερικό της καμπίνας μετατρέπεται σε σωστό καμίνι, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 47 βαθμούς Κελσίου μέσα σε μια ώρα.

Η Πολιτεία της Νεβάδα γίνεται η πρώτη στις ΗΠΑ που προσπαθεί να αποτρέψει τέτοιες συμπεριφορές το καλοκαίρι, περνώντας έναν νόμο που μετατρέπει σε έγκλημα το να παρατάς τον σκύλο σου στο ζεματιστό αυτοκίνητο.


Ο πολιτειακός Νόμος 409 θεωρεί μάλιστα ισόποσο αδίκημα την εγκατάλειψη του σκύλου στο αμάξι με την εγκατάλειψη του παιδιού στο εσωτερικό του και το έγκλημα επισύρει φυλάκιση ακόμα και 6 μηνών ή πρόστιμο 1.000 δολαρίων. Στη Βρετανία μάλιστα μια τέτοια πρακτική είναι ήδη ποινικά κολάσιμη, επισύροντας φυλάκιση ακόμα και 51 εβδομάδων…

Ο αμερικανικός νόμος υπαινίσσεται μάλιστα πως αν κρίνει ο περαστικός πως η ζωή του σκύλου κινδυνεύει και η Αστυνομία αργεί να έρθει, τότε θα μπορούσε να σπάσει το παράθυρο για να απελευθερώσει το άτυχο ζώο, υποδεικνύοντας πάντως πως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να σε οδηγήσει κατηγορούμενο στο δικαστήριο.

Από τη διατύπωσή του όμως, όπως υποστηρίζουν δικηγόροι της Νεβάδα, είναι σαν να κλείνει το μάτι ο νομοθέτης στον «παραβάτη» που θα θελήσει να γλιτώσει το σκυλί από το μαρτύριο…





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου