ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Μαρίνα Σάττι: Με ποιο διάσημο τηλεοπτικό πρόσωπο υπήρξε ζευγάρι



Το τραγούδι «Μάντισσα» σημειώνει τεράστια επιτυχία και η Μαρίνα Σάττι, αναμφίβολα, διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της.

Είναι ένα κορίτσι που δεν απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας παρά μόνο με την δουλειά του. Κάνει αργά και σταθερά βήματα στο χώρο του τραγουδιού και οι συνεργασίες της στο χώρο του θεάματος είναι πάντα προσεγμένες.

Η προσωπική της ζωή ήταν πάντα διακριτικά προστατευμένη από τον Τύπο. Η επιτυχία της «Μάντισσας» που την έκανε ευρύτατα γνωστή στο κοινό, έκανε την lifestyle επικαιρότητα να δώσει φως σε πτυχές της ζωής της.







Οπως στη σχέση της, με ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που αυτή τη στιγμή έχει παρουσία σε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το «So Υou Τhink Υou Can Dance»: τον Ιβάν Σβιτάιλο. Ο χορευτής, όπως αναφέρει το Down Town, υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια για τρία χρόνια. Μαζί τους είδαμε στο μιούζικαλ «Δαίμονες», το 2013, στο πλευρό της Άννας Βίσση ενώ ενώ συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής στην παράσταση «Ο Βιολιστής Στη Στέγη».

Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός γιατί το 2015, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ιβάν Σβιτάιλο με την ηθοποιό Βασιλική Τρουφάκου σε τρυφερές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο. Ενα ειδύλλιο που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε.





bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου