ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

«Ο Μικ Τζάγκερ πρέπει να σταματήσει να κάνει παιδιά»



Τρισευτυχισμένος που έγινε στα 73 του χρόνια για ακόμα μία φορά πατέρας δήλωσε ο ροκ σταρ Μικ Τζάγκερ μετά την απόκτηση του 8ου παιδιού του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο αδερφός του όμως, Κρις Τζάγκερ, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη. Σε δηλώσεις του δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο γερόλυκος της ροκ πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση για να μην μπορεί να κάνει άλλα παιδιά.

Μιλώντας στη Sunday Mirror, ο Κρις Τζάγκερ δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο αδερφός του είναι πολύ καλός πατέρας και τα παιδιά του τον αγαπούν. «Ό, τι και να πείτε για τον αδερφό μου, είναι πολύ καλός με τα παιδιά. Είναι πολύ καλός πατέρας. Όλα τα παιδιά του, τον αγαπούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής των θρυλικών Rolling Stones έχει οκτώ παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες. Το μεγαλύτερό του είναι ο Κάρις, 46 ετών από την ηθοποιό Μάρσια Χαντ. Ακολουθεί ο Τζέιντ, 45 ετών με την πρώην γυναίκα του, Μπιάνκα. Το μικρότερο παιδί του γεννήθηκε το Δεκέμβριο, το όνομά του είναι Ντέβερο και είναι ο καρπός του έρωτά του με την Μέλανι Χάμρικ.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου