Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Καλοκαιρινές διακοπές στις ομορφιές της ΕλλάδαςΤο καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και όλοι ψάχνουμε κάποιο μέρος να διασκεδάσουμε, να ξεκουραστούμε, να πάμε διακοπές. Καλώς ήρθατε στο Exploring Greece, ένα web site για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Ελλάδας και να εξερευνήσετε μέρη.

Ολιγοήμερα ταξίδια, σύντομες αποδράσεις, αλλά και προτάσεις καθημερινού πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όλα μπορεί κανείς να τα βρει στο www.ExploringGreece.tv που έχει ανοίξει τις πόρτες του στους χρήστες του διαδικτύου για να τους βοηθήσει να κάνουν την ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι εκπομπές «Γνωρίζοντας την Ελλάδα» και «Γνωρίζοντας την Αττική», που αποτελούν τη βάση δημιουργίας του www.ExploringGreece.tv, προβάλλουν και αναδεικνύουν προορισμούς της Ελλάδας από τη νησιωτική και ηπειρωτική επικράτεια με στόχο τη γνωριμία μαζί τους για μια ολιγοήμερη ή πολυήμερη επίσκεψη.

Φυσικά από τις προτάσεις δεν θα μπορούσε να λείψει η Αθήνα αλλά και η ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής, για μια σύντομη εξόρμηση ή έναν μικρό περίπατο.


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου