ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Το μοναδικό πράγμα που αρνείται στον Θερού η Τζένιφερ Ανιστον



Μπορεί οι άντρες να γοητεύονται και να «τρελαίνονται» με μια γυναίκα που προσποιείται ότι είναι δύσκολη και «σκληρή», προκειμένου να διεκδικήσει αυτό που θέλει, από ότι φαίνεται όμως, η Τζένιφερ Ανιστον έχει βρει έναν άλλο τρόπο για το σύζυγο της, Τζάστιν Θερού και είναι cool.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή Good Morning America, όπου παραχώρησε συνέντευξη για το φινάλε της σειράς The Leftovers στις 4 Ιουνίου 2017 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ένα και μοναδικό πράγμα που του αρνείται η όμορφη σταρ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, η Ανιστον είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και δεν δέχτηκε ποτέ να κρατήσει το σενάριο για να τον βοηθήσει, προκειμένου να μην μάθει και το τέλος της.

«Η Τζένιφερ δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί. Είναι μεγάλη θαυμάστρια και δεν θέλει να της κάνουν spoiler», είπε ο 45χρονος.

Επιπλέον, ο Θερού ρωτήθηκε και για τη δεύτερη επέτειο του με την Ανιστον. Αν και δεν παραδέχτηκε κάτι συγκεκριμένο για το πώς θα περάσουν οι δυο τους αυτή την ημέρα, είπε πως θα προτιμήσουν κάτι ήσυχο και ήρεμο.




bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου